ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۴۳۹۹
تاریخ انتشار: ۰۷ مهر ۱۳۹۲ - ۱۱:۳۲

از دليل مذاكره با اوباما بي اطلاعم

بنده از كساني كه با مقامات امريكايي گفت وگو كردند جزيياتي نشنيدم ولي درمجموع رفتار هيات ديپلماتيك ايراني رفتار سنجيده يي بود ولي ...

تدبیر24: علي اكبر ولايتي گفت: بنده از كساني كه با مقامات امريكايي گفت وگو كردند جزيياتي نشنيدم ولي درمجموع رفتار هيات ديپلماتيك ايراني رفتار سنجيده يي بود ولي اينكه چه چيزي باعث مذاكره تلفني ميان آقاي روحاني و اوباما شده است، اطلاعي ندارم. به گزارش «نسيم»، علي اكبر ولايتي، مشاور امور بين الملل رهبر معظم انقلاب با بيان مطلب فوق افزود: مذاكره از روي تدبير و در چارچوب مقام معظم رهبري و بر پايه سه اصل عزت، حكمت و مصلحت جزو ابزارهاي كار يك ديپلمات است. ولايتي تصريح كرد: هيچ كشوري به منفعت ما كار نمي كند و هر كشوري به طور طبيعي به دنبال منافع ملي خودش است و غير از اين اگر انتظار داشته باشيم غير معقول است: امريكا هم در چارچوب منافع ملي خود همواره عمل مي كند. نظر امريكا از اول انقلاب نسبت به ما مثبت نبوده است و نمي خواست نظام اسلامي وجود داشته باشد كه در آن منافع مردم در آن ارجحيت داشته و منافع امريكايي ها در اين ميان از بين برود و آن هم به اين دليل بود كه اول: ايران كشوري قدرتمند در منطقه بود و دوم اين بود كه براي ملت هاي منطقه الگو مي شد.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: