آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
سه‌شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 04
کد خبر: ۴۳۹۹۱
تاریخ انتشار: ۰۸ دی ۱۳۹۳ - ۱۰:۴۴

نجات ۱۹۰ مسافر کشتی ایتالیایی

عملیات نجات مسافران کشتی آتش‌گرفته ایتالیایی برای دومین روز ادامه دارد.
تدبیر24:اقدامات برای نجات صدها تن در کشتی ایتالیایی که روز گذشته آتش گرفته بود با مشارکت چندین کشور همچنان در جریان است.وخامت اوضاع جوی و تاریکی تاکنون مانع از این شده که عملیات‌های جستجو به خوبی پیگیری شوند.

شبکه خبری «دویچه‌وله» نوشت که بالگردهایی از ایتالیا و یونان و آلبانی امروز هم برای نجات مسافران کشتی «نورمان آتلانتیک» تلاش می‌کنند.

نیروی دریایی ایتالیا اعلام کرد که آتش سوزی تحت کنترل است و  تاکنون 190 تن از مسافران کشتی نجات داده شده‌اند با این حال تا اواخر وقت یکشنبه همچنان 300 تن در این کشتی مانده بودند.

این کشتی مسافربری ایتالیایی روز گذشته با 466 مسافر دچار آتش‌سوزی شده و کاپیتان کشتی دستور تخلیه کشتی را صادر کرد.

مقامات محلی می‌گویند که این کشتی که قرار بود از «پاتراس» در غرب یونان عازم بندر «آنکونا» در ایتالیا شود که در 33 مایلی جزیره کوچک اتونیو سیگنالهای اضطراری ارسال کرده است.

گارد ساحلی ایتالیا مرگ یک مسافر و زخمی شدن شماری دیگری را تائید کرد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: