ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۴۴۰۰۷
تاریخ انتشار: ۰۸ دی ۱۳۹۳ - ۱۲:۳۵

سیاری:نیازبه‌حضوربیگانگان‌درمنطقه‌نداریم

فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت‌: دریای عمان و تنگه هرمز از مهمترین گذرگاه‌های آبی جهان هستند و اقتصاد جهان از آنها عبور می‌کند؛ ما با برگزاری این رزمایش به همه اعلام می‌کنیم که مطمئن باشید کسی نمی‌تواند آن را بر هم بزند.
تدبیر24:امیر دریادار حبیب الله سیاری فرمانده نیروی دریایی ارتش طی سخنانی هدف از رزمایش محمد رسول الله (ص) را نشان دادن قدرت ایران و ایجاد صلح زیر سایه وحدت اسلامی عنوان کرد و گفت: این رزمایش پیام دوستی و صلح برای کشورهای همسایه در منطقه و حتی کشورهای خارج از منطقه دارد و نشان می‌دهد که ما برای تامین امنیت منطقه برای خود و با همکاری کشورهای منطقه زیر سایه وحدت اسلامی هستیم.

وی افزود: دریای عمان و تنگه هرمز از مهمترین گذرگاه‌های آبی جهان هستند و اقتصاد جهان از آنها  عبور می‌کند بنابر این این مناطق نیازمند امنیت و ثبات کامل است؛  ما با برگزاری این رزمایش به همه اعلام می‌کنیم که مطمئن باشید امنیت در این منطقه برقرار است و کسی نمی‌تواند آن را بر هم بزند.

فرمانده نیروی دریایی ارتش تصریح کرد: ما با کشورهای حاشیه خلیج فارس مشترکات زیادی بویژه در دریا داریم و ایمان داریم که اگر قدرت نظامی خود را بالا ببریم می‌توانیم از منافع کشورهایمان دفاع کنیم.

امیر سیاری ادامه داد: این رزمایش و بالا بردن سطح توانایی نظامی، علیه هیچ کشوری نیست بلکه ارسال پیام محبت و دوستی به کشورهای منطقه است. از کشورهای دیگر که با ما مشترکات زیادی دارند انتظار داریم که دستشان را در دست ما بدهند تا زیر سایه وحدت اسلامی به تامین امنیت منطقه بپردازیم ما نیازی به حضور بیگانگان در منطقه نداریم.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: