آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۴۴۰۳۳
تاریخ انتشار: ۰۸ دی ۱۳۹۳ - ۱۹:۳۰

بهدادسلیمی:غفوریان‌نقشم‌رابازی‌کند

بهداد سلیمی - قهرمان وزنه‌برداری سنگین وزن کشورمان - می‌گوید، اگر قرار باشد فیلم زندگی او را بسازند، مهران غفوریان می‌تواند نقشش را بازی کند.
تدبیر24:سید علی ضیاء، شامگاه یکشنبه - هفتم دی ماه - میزبان بهداد سلیمی، قهرمان سنگین وزن کشور در رشته وزنه‌برداری بود.

بهداد در پاسخ به اینکه اگر قرار باشد فیلم زندگی او را بسازند چه کسی باید نقشش را بازی کند؟ گفت: فکر می‌کنم فقط مهران غفوریان به وزن من می‌خورد؛ مگر اینکه بازیگر دیگری وزنش را اضافه کند.

وی در پاسخ به اینکه اگر دختردار شود زن به وزنه‌بردار می دهد یا خیر؟ گفت: نه نمی‌دهم؛ چون از مشکلات این رشته خبر دارم.

در بخشی از برنامه علی ضیاء از سلیمی خواست چشمانش را ببندد و مدال طلای لندن او را از داخل جیب کتش درآورد.

بهداد سلیمی به شدت هیجان زده شده بود و ضیاء اعلام کرد این مدال را با هماهنگی احسان حدادی و همسر سلیمی یواشکی به استودیو آورده‌اند.

قهرمان وزنه‌برداری سنگین وزن کشورمان در پاسخ به اینکه چند تا دیگر از این مدال‌ها برای ایران می‌آورد، گفت: هرچه خدا بخواهد. فردای روزی که این مدال را گرفتم از موزه انگلستان آمدند و می‌خواستند آن را از من بخرند اما من قبول نکردم. چون این مدال حاصل سال‌ها تلاش من و متعلق به مردم است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: