آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۴۴۰۳۶
تاریخ انتشار: ۰۸ دی ۱۳۹۳ - ۱۴:۲۷

طالب‌لو قراردادش را با راه‌آهن فسخ کرد

دروازه‌بان جدید تیم فوتبال استقلال قراردادش را با راه‌‌آهن فسخ کرد.
تدبیر24:پس از اینکه وحید طالب‌لو به صورت یکطرفه قراردادش را با باشگاه راه‌آهن فسخ کرد تا به استقلال بپیوندد، مهدی تاج، رئیس سازمان لیگ اعلام کرد که این بازیکن نمی‌تواند با راه‌آهنی‌ها فسخ قرارداد کند.

پس از این اتفاق، طالب‌لو به رئیس فدراسیون فوتبال نامه نوشت تا مشکلش برطرف شود که پس از آن کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال اعلام کرد طالب‌لو می‌تواند قراردادش را با راه‌آهن فسخ کند.

طالب‌لو امروز (دوشنبه) به باشگاه راه‌آهن رفت و ضمن بخشیدن طلب نیم‌فصل خود قراردادش را به صورت توافقی با این باشگاه فسخ کرد تا مشکلی برای پیوستن به استقلال نداشته باشد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: