ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۴۴۱۷۵
تاریخ انتشار: ۱۰ دی ۱۳۹۳ - ۰۹:۵۵

ثروتمندانی که امسال ثروتمندترشدند

سال 2014 میلادی نیز مانند دیگر سال های گذشته پولدارها پولدار تر شدند و بی پول ها بی پول تر تا فاصله طبقاتی این دو قشر همچنان بیشتر شود.
تدبیر24: راشاتودی نوشت 400 تن از ثروتمندان و مولتی میلیاردرها طی سال 2014، 92 میلیارد دیگر به مجموع ثروت خود افزودند تا مجموع دارایی‌هایشان به 4100 میلیارد دلار برسد. بدین ترتیب شکاف قطور و عمیق طبقاتی موجود در جهان، طی این سال بار دیگر افزایش یافت. این در حالی است که ثروت ثروتمندان روسی به علت بحران اکراین و تبعات پیرامون آن کاهش یافت
l
جک ما، رییس گروه تجاری علی بابابرنده بزرگ سال اخیر میلادی، جک ما، موسس گروه تجاری علی بابا (بزرگ ترین شرکت تجارت الکترونیک در چین) بود که توانست حدود 25 میلیارد دلار به ثروت‌اش بیافزاید و با 28.7 میلیارد دلار سرمایه به عنوان پولدارترین فرد آسیا برسد و بیشتر از هرکس دیگر در سال 2014 میلادی سود کند.

 جک ما، رییس گروه علی بابا، بر روی صفحه الکترونیکی بزرگی در پشت سرش نگاه می‌کند که نشان‌دهنده نمودارهای آنلاین فروش سایت‌های زیرمجموعه‌ شرکت‌اش است

دو برنده بزرگ دیگر سال اخیر از لحاظ مالی، «واران بافت» و مارک زاکربرگ بودند. بافت توانست در دهها تجارتی که زیر دست دارد سودهای کلان کرده و سرمایه‌اش را طی یک سال به میزان 13.7 میلیارد دلار افزایش دهد. زاکربرگ که بنیان گذار فیس بوک، بزرگ ترین کمپانی شبکه اجتماعی در جهان است، توانست با رونق دادن فیس بوک و جذب تبلیغات،  10.6 میلیارد دلار به ثروت‌اش بیافزاید. خرید اینستاگرام در سال 2012، در این موفقیت بی تاثیر نبوده است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: