ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۴۴۲۲۴
تاریخ انتشار: ۱۰ دی ۱۳۹۳ - ۱۴:۲۶

خطرناک‌ترین‌کشورجهان‌برای‌خبرنگاران

'فدراسیون بین المللی خبرنگاران' با اشاره به کشته شدن 14 نفر از اصحاب رسانه در پاکستان در سال 2014، در گزارشی که در آخرین روز از سال جاری میلادی منتشر کرد، این کشور را ناامن ترین و خطرناک ترین کشور برای خبرنگاران در این سال دانست.
تدبیر24: درسال 2014، در مجموع 118 نفر از اصحاب رسانه در مناطق مختلف جهان براثر قتل های هدفمند، انفجار بمب و یا تیراندزی مستقیم جان خود را از دست دادند و این رقم در مقایسه با سال 2013، 13 نفر افزایش داشت.

بعد از پاکستان، سوریه در رتبه دوم خطرناک ترین کشورهای های جهان برای خبرنگاران در سال 2014 قرار دارد. در این سال 12 نفر از اصحاب رسانه در سوریه، ازجمله 'مایا ناصر' خبرنگار شبکه 'پرس تی وی' ایران، کشته شدند.

در سالی جاری میلادی که واپسین ساعت های آن در حال سپری شدن است، 9 خبرنگار در ناآرامی های افغانستانستان، 9 خبرنگار در فلسطین، هشت خبرنگار در عراق و هشت خبرنگار هم در حوادث اوکراین کشته شدند.

در میان خبرنگارانی که در سال 2014 کشته شدند، دو خبرنگار آمریکایی به نام 'جمیز فولی' و 'استیون استالوف' هم بودند که از سوی تروریست های 'داعش' سر بریده شدند.

گزارش فدراسیون بین المللی خبرنگارن مستقر در بروکسل که یکی از بزرگترین نهادهای فعال در حمایت از حقوق اصحاب رسانه در سطح بین المللی محسوب می شود، حاکی است که آمار و ارقام نشان می دهد تهدیدها و خطرات علیه خبرنگاران در جهان رو به افزایش است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: