ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
چهارشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 23
کد خبر: ۴۴۳۳۰
تاریخ انتشار: ۱۲ دی ۱۳۹۳ - ۱۵:۵۵

بیش از30کشته درنتیجه حوادث88

وی اضافه کرد: بی احترامی به امام راحل (ره)، زیر سوال بردن سیاست همبستگی با ملت فلسطین، تغییر شعار استقلال، آزادی جمهوری اسلامی، کشته شدن بیش از 30 نفر و غارت 200 باب مغازه از جمله خساراتی بود که در جریان فتنه وارد شد.
تدبیر24: رییس شورای سیاست گذاری ائمه جمعه ایران با بیان اینکه فتته سال 88 خسارات بزرگی به نظام اسلامی و مردم ایران وارد کرد، گفت: افرادی که فتنه را به اختلاف دو نامزد ریاست جمهوری محدود می کنند، یا ناآگاه هستند و یا اینکه می خواهند مسیر تاریخ را تغییر دهند.
سید رضا تقوی در سخنرانی پیش از خطبه های نماز جمعه تهران با اشاره به اینکه هنجارشکنی و اردوکشی خیابانی از مولفه های فتنه است، افزود: در فتنه برای جذب مردم از شعارهای مردم پسند استفاده می شود.

رییس شورای سیاست گذاری ائمه جمعه ایران ادامه داد: دشمنان برای دوران پس از رحلت امام راحل(ره) برنامه ریزی داشتند، اما خداوند رهبری نظام را به شخصیتی واگذار کرد که از شجاعت، رشادت و فقاهت امام برخوردار بود.

وی با بیان اینکه بی بصیرتی و شبهه پراکنی از بسترهای وقوع فتنه هستند، گفت: برخی با سکوت خود به فتنه کمک کردند که به آنها خواص بی بصیرت گفته می شود.

رییس شورای سیاست گذاری ائمه جمعه ایران خاطر نشان کرد: روشنگری، بصیرت افزایی و جداکردن صف فتنه گران با فریب خوردگان از راهکارهای مقابله با فتنه است.

تقوی با بیان اینکه افرادی که درفتنه نقش داشتند نباید در کارهای حکومتی مورد استفاده قرار گیرند، افزود: رسانه های متعهد باید به طور مداوم مساله فتنه و فتنه گران را مورد توجه قرار داده و زنده نگاه دارند.

رییس شورای سیاست گذاری ائمه جمعه ایران ادامه داد: مجلس بر اساس وظیفه شرعی و ملی خود روی برخی چهره ها حساسیت نشان داده تا افرادی که ردپایی در فتنه داشته اند به دستگاه های حکومتی وارد نشوند.

رییس شورای سیاست گذاری ائمه جمعه ایران با تاکید بر اینکه مدیریت رهبر معظم انقلاب در مهار فتنه سال 88 بی نظیر بود، گفت: رهبر معظم انقلاب با مشاهده شواهد، چندین ماه پیش از وقوع فتنه هشدارهایی را در مورد این مساله دادند.

تقوی در ادامه با برشماری خسارات وارده در فتنه، اظهار داشت: اولین خسارات فتنه زیر سوال بردن و بی اعتبار کردن چهل میلیون رای مردم بود.

وی اضافه کرد: بی احترامی به امام راحل (ره)، زیر سوال بردن سیاست همبستگی با ملت فلسطین، تغییر شعار استقلال، آزادی جمهوری اسلامی، کشته شدن بیش از 30 نفر و غارت 200 باب مغازه از جمله خساراتی بود که در جریان فتنه وارد شد.

رییس شورای سیاست گذاری ائمه جمعه ایران خاطر نشان کرد: اما مردم ایران در حماسه نهم دی ماه پاسخ محکمی به فتنه گران دادند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: