ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 20
کد خبر: ۴۴۳۷۶
تاریخ انتشار: ۱۳ دی ۱۳۹۳ - ۰۹:۴۴

پاسخ‌های‌متعددبه‌نامه‌هسته‌ای‌ظریف

کمتر از یک ماه پیش محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه کشورمان در یک اقدام ابتکاری طی نامه‌های جداگانه‌ای به همتایان خود در کشورهای مختلف جهان مواضع اصولی جمهوری اسلامی ایران در خصوص مذاکرات هسته‌ای را تشریح کرد.
تدبیر24:یک منبع آگاه درباره ابعاد تازه‌ای از بازتاب‌های جهانی این نامه گفت: آقای ظریف اواسط ماه گذشته نامه مهمی به وزیران خارجه کشورهای دیگر به غیر از رژیم صهیونیستی ارسال کردند که این نامه به دلایلی بعد از دو هفته از ارسال آن در رسانه‌ها منتشر شد.

او در پاسخ به این سوال که آیا تاکنون به این نامه پاسخ داده شده است یا خیر، گفت که چندین وزیر خارجه از جمله وزیران خارجه عربستان و روسیه به این نامه پاسخ رسمی داده‌اند. برخی وزارت خارجه‌ها نیز در اروپای شرقی و آمریکای لاتین در پاسخ به این نامه بیانیه عمومی صادر کرده‌اند.

این منبع آگاه هم‌چنین اضافه کرد: طرف‌های مقابل در پاسخ‌های‌ خود ضمن تقدیر از اقدامات ایران، ابراز امیدواری کرده‌اند که ایران و کشورهای (1+5) هر چه زودتر به توافق دست پیدا کنند و تاکید کرده‌اند که این توافق می‌تواند اهمیت به سزایی برای جهان و منطقه داشته باشد.

وی اظهار کرد: پاسخ‌های داده شده به این نامه نشان می‌دهد که اعضای جامعه بین‌المللی بر حقانیت مواضع جمهوری اسلامی در مذاکرات هسته‌ای اذعان دارند و رسیدن به توافق برد_ برد را برای همه طرف‌ها قابل دسترس قلمداد کرده‌اند.
منبع: روزنو
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: