ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۴۴۴۰۳
تاریخ انتشار: ۱۳ دی ۱۳۹۳ - ۱۱:۵۰
وزیر دفاع فرانسه:

جهان برای حل مساله لیبی اقدام کند

'ژان ایو لودریان' وزیر دفاع فرانسه، از جامعه بین المللی خواست برای مبارزه با 'بی ثباتی و ناآرامی در لیبی' اقدام کند.
تدبیر24:لودریان دیروز (جمعه) پس از دیدار با 'محمدو ایسوفو' رییس جمهوری نیجر گفت: لیبی که این روزها دستخوش هرج و مرج شده، زمینه مناسبی را برای پرورش تروریست ها در منطقه فراهم کرده و ثبات و امنیت همسایه اش نیجر را به خطر انداخته است.

وی افزود: زمان آن رسیده که جامعه بین المللی به مشکل لیبی رسیدگی کند و معتقدم که این همان چیزی است که رییس جمهوری نیجر نیز خواهان آن است.

ایسوفو پیشتر در دیدار با وزیر دفاع فرانسه خواستار مداخله نظامی بین المللی برای پایان دادن به درگیری های لیبی شده بود.

رهبران مالی و سنگال نیز که ناآرامی های کنونی لیبی را نتیجه مداخله نظامی سال 2011 و سرنگونی حکومت 'معمر قذافی' می دانند، خواستار اقدام غرب برای خاتمه دادن به ناآرامی ها و خشونت گروه های مسلح در لیبی شدند.

لودریان پنجشنبه گذشته از پایگاه نظامی فرانسه در 'ماداما' در شمال نیجر و نزدیک مرز لیبی دیدار کرد.

لیبی در ماه های اخیر صحنه شدیدترین درگیری میان گروه های مخالف بوده است. قدرت های بزرگ جهان نگران هستند که این درگیری ها به جنگ داخلی تمام عیار در لیبی منجر شود، چرا که گروه های غیرنظامی که در سال 2011 به سرنگونی حکومت قذافی کمک کردند، اکنون با هدف به دست آوردن سهم خود از قدرت، در مقابل یکدیگر و دولت قرار گرفته اند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: