ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۴۴۴۱۲
تاریخ انتشار: ۱۳ دی ۱۳۹۳ - ۱۲:۴۰

اشتباه‌توئیتری،پایگاه های‌داعش‌رالوداد

پس از فاش شدن این اشتباه، ابوعبدالرحمن ناچار شد 45 پست خود را در هفته جاری حذف کند، زیرا همه این پست ها دارای مکان نما بودند.
تدبیر24:روزنامه انگلیسی "گاردین" نوشت: "مارک تایلر" شهروند نیوزیلندی که در سال 2012 برای پیوستن به داعش به سوریه رفت، خود را "ابوعبدالرحمن" نامید.

وی پس از رسیدن به سوریه، ویدیویی ضبط کرد که آن گذرنامه نیوزیلندی خود را به آتش کشید.

یکی از پژوهشگران، در اوایل ماه دسامبر گذشته با بررسی این ویدیو مشخص کرد که این ویدیو در منزلی در یکی از مناطق اطراف شهر رقه در سوریه فیلم برداری شده است.

پس از فاش شدن این اشتباه، ابوعبدالرحمن ناچار شد 45 پست خود را در هفته جاری حذف کند، زیرا همه این پست ها دارای مکان نما بودند.

به نوشته روزنامه گاردین، بسیاری از افرادی که از کشورهای غربی نظیر فرانسه، کانادا و انگلیس به گروه های تروریستی به ویژه داعش پیوسته اند، مرتکب همین اشتباه شده اند و اطلاعاتی که خودشان منتشر کرده اند، نهادهای قضایی را در تامین اسناد و مدارک اثبات اتهامات وارده به آنان یاری می کند. این اطلاعات همچنین نقش به سزایی در افشای محل اختفا و پایگاه های داعش دارد.

ابوعبدالرحمن پیش از این با منتشر کردن ویدیویی در یوتیوب، دلایل عزیمتش به سوریه را توضیح داده و تاکید کرده بود که تا وقتی کشته شود، همچنان در سوریه خواهد ماند.

پلیس نیوزیلند، ابوعبدالرحمن را از سال 2009، پس از دیدار با یک نیوزیلندی تندرو به نام "مسلم بن جون" در یمن، تحت نظر گرفت. بن جون، در سال 2013، در یک حمله هوایی، به همراه یک استرالیایی به نام "کریستوفر هاروارد" به هلاکت رسید.
منبع: العالم
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: