آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۴۴۴۳۵
تاریخ انتشار: ۱۳ دی ۱۳۹۳ - ۱۵:۲۱

آمار خطرناک ایدز در عربستان

آمار منتشر شده در عربستان از افزایش 26 درصدی موارد ابتلا به ویروس ایدز در این کشور حکایت دارد.
تدبیر24:محمد العومی، کارشناس ارشد مرکز درمانی امیر سلمان، اعلام کرد که در سال 2013 بیش از 2.1 ملیون نفر در دنیا به ویروس HIV مبتلا شده اند.

وی افزود: تا پایان سال 2013، شمار مبتلایان به ویروس ایدز به 35 میلیون نفر رسیده است.

وی همچنین از رشد 26 درصدی مبتلایان به ویروس HIV در این کشور خبر داد و گفت: گروه سنی مبتلایان به ایدز در این کشور در سال 2013 میلادی بین 15 تا 49 سال بوده است

این کارشناس عربستانی خاطرنشان کرد: تعداد همه موارد کشف شده در عربستان از آغاز سال 1984 میلادی تا پایان سال 2013 میلادی، 20 هزار 539 مورد بوده است که 5 هزار 890 مورد متعلق به شهروندان سعودی هستند.

العوامی تأکید کرد: هزار 777 مورد جدید ابتلا به ویروس ایدز در سال 2013 میلادی کشف شده است که 542 مورد (متعلق به شهروندان سعودی) بوده است.

وی درباره راه های انتقال ویروس ایدز بین عربستانی هایی که در سال 2013 ابتلای آنان  به این ویروس مشخص شده، اظهار داشت: روابط جنسی 94 درصد دلیل ابتلا به این ویروس است (510 مورد از مجموع 542 فرد مبتلا)؛ و پس از آن 3 درصد به دلیل استفاده از مواد مخدر به وسیله آمپول به این ویروس مبتلا شده اند (16 مورد). 2 درصد هم از طریق مادر به جنین بوده است (11 مورد).
منبع: العالم
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: