ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۴۴۴۴۲
تاریخ انتشار: ۱۳ دی ۱۳۹۳ - ۱۶:۳۱

منطقه «سید غریب» در تکریت آزاد شد

یک منبع امنیتی در استان صلاح الدین اعلام کرد: نیروهای امنیتی و مردمی امروز موفق به آزاد سازی منطقه سید غریب در شمال غرب الدجیل در 120 کیلومتری جنوب تکریت شدند.
تدبیر24:منابع امنیتی عراقی از آزادی یک منطقه دیگر در 120 کیلومتری جنوب تکریت و هلاکت شماری از تک تیراندازان داعش خبر دادند.

به گزارش شبکه السومریه، یک منبع امنیتی در استان صلاح الدین اعلام کرد: نیروهای امنیتی و مردمی امروز موفق به آزاد سازی منطقه سید غریب در شمال غرب الدجیل در 120 کیلومتری جنوب تکریت شدند.

این منبع از هلاکت هفت تک تیرانداز داعش در درگیری هایی که منجر به آزاد سازی منطقه سید غریب به طور کامل شد خبر داد و افزود: این تک تیراندازان در ساختمانهای متروکه در منطقه مذکور کمین کرده بودند.

منبع مذکور تاکید کرد: عملیات نظامی برای آزادی بقیه مناطق به سوی ناحیه الاسحاقی و اطراف آن و مناطق الجزیره، النباعی، الفرحانیه، الرفیعات، الرمیلات در جنوب تکریت ادامه دارد.

از سوی دیگر منابع وابسته به ارتش عراق از خنثی سازی 1400 بمب در مرکز و اطراف ناحیه یثرب در هشتاد کیلومتری جنوب تکریت خبر دادند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: