آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۴۴۵۱۳
تاریخ انتشار: ۱۴ دی ۱۳۹۳ - ۱۶:۰۶

آخرین وضعیت ملک عبدالله

مجتهد فردی که اسرار آل سعود را منتشر می کند به جزییات جدیدی از آخرین وضعیت وی و شروع تحرکات جریان مخالف فرزند شاه عربستان پرداخته است.
تدبیر24:مجتهد فردی که اسرار پشت پرده خاندان حاکم بر عربستان را فاش می کند اعلام کرد: خالد بن عبدالعزیز بن عبدالمحسن التویجری رئیس دربار پادشاهی عربستان و متعب بن عبدالله مانع از درز اطلاعات وضع جسمانی ملک عبدالله می شوند.

وی افزود: از زمانی که ملک عبدالله با لوله نفس می کشد فقط سلمان و مقرن بن عبدالعزیز برای دقایق محدودی در کنار ملک عبدالله بوده اند و همه ملاقات کنندگان در مکان مخصوص میهمانان مورد استقبال قرار می گیرند.

وی در ادامه از تحرکات ضد متعب بن عبدالله از سوی جریان مخالف و مخمصه ای که التویجری بدان گرفتار شده است خبر داد و افزود: پس از اینکه ملک عبدالله با لوله نفس می کشد وی نمی تواند به نام ملک عبدالله چیزی صادر کند تا اوضاع متعب را تحکیم بخشد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: