ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۴۴۶۳۲
تاریخ انتشار: ۱۶ دی ۱۳۹۳ - ۱۱:۰۲

نمایندگان فیفا وارد غزه شدند

هیات نمایندگی فدراسیون بین المللی فوتبال (فیفا) پس از ساعت ها تاخیر به دلیل ممانعت رژیم صهیونیستی، سرانجام وارد غزه شد.
تدبیر24: جمع کثیری از فوتبالیست ها و اعضای اتحادیه فوتبال فلسطین روز گذشته (دوشنبه) در طرف فلسطینی گذرگاه بیت حانون منتظر ورود هیات فیفا بودند، اما رژیم صهیونیستی ساعت ها این هیات را پشت گذرگاه معطل کرد.

خبرگزاری 'آناتولی' نیز گزارش داد که نمایندگان فیفا قرار است در این سفر که نخستین دیدار از غزه طی 12 سال گذشته است، پروژه ای را شامل احداث و بازسازی 20 زمین بازی که طی حملات 50 روزه رژیم صهیونیستی علیه غزه تخریب شده بود، آغاز کنند.

در حملات مذکور، دست کم 30 واحد ورزشی به کلی ویران و حدود 3 میلیون دلار خسارت به این امکانات وارد شد.

در این حملات که در تاریخ 26 آگوست (4 شهریور) با انعقاد توافق آتش بس پایان یافت، دو هزار و 160 فلسطینی، از جمله دست کم 32 ورزشکار به شهادت رسیدند.

رژیم اشغالگر قدس از سال 2007 تاکنون منطقه غزه را محاصره و حتی اجازه ورود و خروج کالا به این منطقه را نیز با محدودیت شدید مواجه کرده است.

این رژیم در آبان ماه نیز مانع ورود یک پزشک نروژی شد که قصد داشت مجروحان فلسطینی را معالجه کند.

رژیم صهیونیستی همچنین به وزیر خارجه کلمبیا که قصد دیدار و گفت وگو با مقام های فلسطینی را داشت، اجازه ورود به کرانه باختری نداد آن هم به این دلیل که شرط کرده بود، این مقام کلمبیایی ابتدا باید با وزیر خارجه این رژیم دیدار کند.

'جری آدامز' رهبر حزب 'شین فین' ایرلند نیز ماه گذشته (آذرماه) اعلام کرد که رژیم صهیونیستی در سفر اخیر وی به منطقه مانع ورودش به نوار غزه شده است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: