ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۴۴۷۸۹
تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۳۹۳ - ۰۹:۵۵

کاهش واردات بنزین

مدیر عامل شرکت ملی پالایش و پخش گفت: کاهش واردات بنزین از ١٠ میلیون لیتر به ٤,٥ میلیون لیتر، تراز ورود این فرآورده به کشور را به سمت منفی شدن سوق داده است.
تدبیر24:وزارت نفت، عباس کاظمی در آیین قدردانی از مدیران و کارمندان نمونه شرکت پالایش و پخش با بیان اینکه میزان واردات بنزین در سال پیش ١٠ میلیون لیتر بوده است، افزود: امسال این مقدار به ٤,٥ میلیون لیتر رسیده و منجر به تراز منفی واردات این محصول شده است.

وی تصریح کرد: با توجه به روند نزولی واردات بنزین و تحقق طرحهای افزایش تولید این محصول در کشور، میزان تولید آن در سال آینده به مرز ٧٠ میلیون لیتر در روز خواهد رسید.

وی با تاکید بر اینکه سال گذشته به لحاظ کیفی سازی بنزین و بهبود هوای کلانشهرها، سالی سرنوشت ساز بود، اظهار داشت: در نتیجه اقدام های عملی کاهش آروماتیک، بنزین و گوگرد از بنزین، هم اکنون در کلانشهرهای تهران، کرج، اراک، تبریز و اصفهان و مشهد بنزین و نفت گاز یورو ٤ توزیع می شود که این فرآورده ها نفش بسزایی در بهبود هوای این مناطق داشته اند.

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی، گفت: با توجه به سیاست حذف تدریجی سوخت مایع و آزادسازی نفت گاز، نفت کوره و نفت سفید پیش بینی می شود در سال آینده بتوان ١٥ تا ٢٠ میلیارد لیتر سوخت مایع را به صادرات اختصاص داد.

وی اظهار امیدواری کرد با تلاش همکاران صنعت نفت، سال آینده به صادرکننده عمده فرآورده های نفتی در منطقه تبدیل شویم.

کاظمی پیشبرد برنامه های شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی را در بخشهای مختلف(تولید، توزیع، انتقال، کیفی سازی فرآورده های نفتی) را مرهون تلاش جعمی کارکنان این مجموعه عنوان کرد و گفت: همه کارکنان فعال در ستاد و مناطق عملیاتی نمونه هستند و با تلاش و همراهی خانواده آنهاست که تولید و توزیع فرآورده های نفتی بدون کوچکترین وقفه ای انجام می شود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: