ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۴۴۸۰۶
تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۳۹۳ - ۱۰:۲۳
حمایت مربی ایتالیایی از کهکشانی‌‌‌ها

آنچلوتی: صحبت از بحران در رئال مبالغه است

سرمربی ایتالیایی تیم فوتبال رئال مادرید بعد از شکست در دربی با اتلتیکو از شاگردانش حمایت کرد.
تدبیر24: کارلو آنچلوتی بعد از باخت 2 بر صفر شب گذشته مقابل اتلتیکو در جام حذفی (کوپا دل‌ری) همچنان از شاگردانش حمایت کرد.

وی اظهار داشت: خوب بازی نکردیم و باختیم اما این به معنای از دست رفتن جام حذفی برای رئال نیست.

او که تیمش در دومین بازی در سال 2015 به دومین باخت دست یافت و به باور کارشناسان دچار بحران شده،‌ افزود: باید یکبار دیگر به طور متوالی برنده شویم. مبالغه است اگر از بحران حرف بزنیم. جام که از دست مان نرفته است. چون هنوز 90  دقیقه دیگر در بازی برگشت فرصت جبران داریم. البته اذعان می‌کنم شانس ما خوب نیست اما در فوتبال همه چیز تا لحظه آخر قطعی و تعیین کننده نیست.

وی در مورد علت باخت یارانش مقابل اتلتیکو نیز عنوان کرد: تا قبل از آنکه پنالتی برای رقیب گرفته شود، بازی را تحت کنترل داشتیم. خیلی خوب نبودیم اما مطمئنا در حال کار کردن بودیم. وقتی گل اول زده شد،‌ کنترل بازی را کاملا از دست دادیم و مشکلات‌مان شروع شد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: