ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۴۴۹۱۰
تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۳۹۳ - ۱۲:۴۳

افزایش ۱۸ درصدی واردات بنزین کشور

واردات بنزین در ۷ ماه نخست امسال با افزایش ۱۸ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل به ۴.۵ میلیون لیتر در روز رسید.
تدبیر24: طبق آمار برنامه‌ریزی تلفیقی شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران در هفت ماه نخست امسال به طور متوسط روزانه ۴.۵۱۰ میلیون لیتر بنزین به کشور وارد شده است.

متوسط واردات بنزین به کشور در هفت ماه نخست امسال در جدول ذیل آمده است.

ماه     حجم واردات/ روزانه
فروردین    8.151 میلیون لیتر
اردیبهشت    5.489 میلیون لیتر
خرداد    4.609 میلیون لیتر
تیر    2.571 میلیون لیتر
مرداد    2.642 میلیون لیتر
شهریور    5.395 میلیون لیتر
مهر    2.655 میلیون لیتر
متوسط مجموع    4.510 میلیون لیتر
بر این اساس حجم واردات بنزین در مدت مورد نظر نسبت به متوسط روزانه سال گذشته با ۳.۶۷۰ میلیون لیتر از افزایش ۱۸درصدی حکایت می‌کند.

این افزایش واردات در حالیست که مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی پیش‌ از این اعلام کرده بود که حجم واردات بنزین در سال گذشته ۱۰ میلیون لیتر بوده و امسال این مقدار به ۴.۵ میلیون لیتر رسیده است که منجر به تراز منفی واردات این محصول شده است.

البته وزارت نفت برای جبران توقف دریافت ریفرمیت واحدهای پتروشیمی‌ها مجوز واردات روزانه ۱۰ میلیون لیتر بنزین را صادر کرده است اما نکته مهم در این میان این است که در هفت ماه ابتدایی سال ۹۴، برخلاف اعلام شرکت ملی پالایش و پخش مبنی بر توقف دریافت ریفرمیت پتروشیمی‌ها با اشاره به داشتن آلایندگی بالا، به طور متوسط روزانه ۲.۶۷۹ میلیون لیتر ریفرمیت برای ارتقاء کیفیت بنزین داخلی استفاده شده است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: