ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۴۴۹۷۹
تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۳۹۳ - ۱۲:۱۴

بنیادشهیدیک‌هزارو700میلیاردریال به مدارس شاهدوایثارگربدهی دارد

مدیر کل امور شاهد و ایثارگران وزارت آموزش و پرورش گفت: مدارس شاهد و ایثارگر در مجموع یک هزار و 700 میلیارد ریال از بنیاد شهید مطالبه دارند که با تعامل در پی وصول این مطالبات هستیم.
تدبیر24: محمد حسین کفراشی که برای دیدار با معلمان مدارس شاهد و ایثارگر کرمانشاه به این شهر سفر کرده است، روز یکشنبه در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: این مطالبات برجای مانده از سال های قبل است و به دلیل تعامل خوبی که اکنون با بنیاد شهید داریم، وعده هایی برای پرداخت آن داده اند.

وی شمار مدارس شاهد و ایثارگر در کل کشور را یک هزار و 360 مدرسه عنوان کرد و افزود: در مجموع 470 هزار دانش آموز در این مدارس مشغول تحصیل هستند که 50 درصد آنها از جامعه ایثارگران و خانواده های شهدا و بقیه از بخش هایی مانند خیران، قاریان قرآن و ... هستند.

کفراشی در خصوص اولویت های اداره کل امور شاهد و ایثارگران وزارت آموزش و پرورش در برنامه ریزی ها، گفت: این اداره کل سه برنامه آموزشی، ترویجی و حمایتی برای دانش آموزان در دستور کار دارد و هدف اصلی آن ارتقای کیفیت علمی و آموزشی است.

وی افزود: در همین راستا به صورت منظم با مدیران مدارس شاهد و ایثارگر استان ها نشست های توجیهی و آموزشی برگزار می کنیم که عمده هدف ما نیز ارتقای سطح علمی مدیران و معلمان است.

مشاور وزیر آموزش و پرورش همچنین از میان برداشتن شیوه های نام نویسی سنتی و ایجاد سامانه اینترنتی 'سجا' برای نام نویسی دانش آموزان شاهد و ایثارگر به صورت اینترنتی را از دیگر برنامه های این اداره کل برشمرد.

کفراشی همچنین بر اهمیت مشاوره در مدارس شاهد و ایثارگر تاکید کرد و گفت: ما به صورت جدی به مقوله مشاوره در این مدارس نگاه می کنیم و سعی مان بر این است که از دبیران مجرب تری برای این منظور در مدارس استفاده کنیم تا کیفیت آموزشی و بنیه های علمی دانش آموزان تقویت شود.

وی همچنین از تحصیل 26 هزار دانش آموز شاهد و ایثارگر کشور در مدارس پراکنده، خبر داد و افزود: خود را موظف می دانیم تا برای این دانش آموزان نیز شرایط ویژه و آموزش های خاصی مد نظر قرار دهیم ضمن اینکه همین حمایت ها را نیز شامل 45 هزار دانش آموز بزرگسال خواهیم کرد.

مدیرکل امور شاهد و ایثارگران وزارت آموزش و پرورش با اشاره به وجود 130 هزار ایثارگر شاغل در این وزارتخانه، اظهار کرد: از این تعداد 28 هزار جانباز، چهار هزار و 500 آزاده و 14 هزار معلم فرزند شهید داریم که برای تسهیل در وضع معیشتی و شغلی و نیز تسهیل در قوانین برای این قشر از ایثارگران نیز برنامه هایی داریم.

استان کرمانشاه در دوران جنگ تحمیلی حدود 10 هزار شهید و 35 هزار جانباز تقدیم انقلاب کرده است.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: