آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۴۴۹۸۴
تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۳۹۳ - ۱۳:۲۹

برتری ایران در نیمه نخست با شوت سرکش حاج صفی

دیدار تیم های ملی فوتبال ایران و بحرین در نیمه نخست با برتری یک برصفر ایران به پایان رسید.
تدبیر24: تک گل ایران دراین نیمه در دقیقه 45+1 پس از ارسال کرنر توسط اندرانیک تیموریان و دفع ناقص مدافعان بحرین با شوت سرکش احسان حاج صفی از پشت محوطه جریمه بدست آمد.

دیدار تیم های ملی فوتبال ایران وبحرین از سری مسابقات جام ملت های آسیا در گروه C روز یکشنبه در ورزشگاه 30 هزار نفری امی پارک ملبورن برگزار شد.

در دقایق ابتدایی این بازی بازیکنان دو تیم با تجمع در میانه میدان سعی داشتند تا مانع از طراحی حملات از سوی حریف شوند و برخلاف انتظار بحرینی ها روش هجومی را در دستور کار خود قرار دادند و تیم ایران نیز تک حملاتی با حرکات اشکان دژاگه در جناح راست طراحی کرد که چندان کارساز نبود.

در دقیقه 8 توپ ارسالی بحرینی ها با اشتباه مسعود شجاعی به بازیکن بحرینی رسید که وی نتوانست از آن استفاده کند.

در 10 دقیقه دوم هافبک های ایران نتوانستند بر توپ و میدان تسلط داشته باشند وهمین امر مانع از طراحی حملات بر روی دروازه بحرین شد. تیم کشورمان در نیمه نخست این بازی فرصت های مناسبی را برروی دروازه بحرین ایجاد کرد.

در دقیقه 16 پاس پشت مدافعان بحرین با اشتباه وریا غفوری در افساید گیری روبرو شد و مهاجم حریف را در موقعیت ایده الی قرار داد اما این بازیکن با بی دقتی توپ را از بالای دروازه حقیقی به اوت زد.

اشکان دژاگه در دقیقه 18 روی پاس خوب مسعود شجاعی صاحب موقعیت تک به تک شد که با درخشش دروازه بان بحرین این موقعیت از دست رفت.

احسان حاج صفی در دقیقه 20 در حالی که داور مسابقه اعلام آفساید کرده بود توپ را وارد دروازه بحرین کرد و به همین دلیل با کارت زرد داور مسابقه مواجه شد.

در دقیقه 33 این مسابقه نیز قوچان نژاد توپ ارسالی را وارد دروازه تیم بحرین کرد که این بار نیز این گل افساید اعلام شد.

این دیدار در ورزشگاه امی پارک شهر ملبورن و با قضاوت بنجامین ویلیامز از استرالیا برگزار شد.

تیم ایران با ترکیب علیرضا حقیقی، احسان حاج صفی، مهرداد پولادی، مرتضی پور علی گنجی، سید جلال حسینی، جواد نکونام، مسعود شجاعی، آندرانیک تیموریان، وریا غفوری، اشکان دژاگه و رضا قوچان نژاد به میدان آمد.

برای بحرین نیز، سعید محمد عباس، محمد حسن (کاپیتان)، ولید الهیام، سید ضیا شبیر، عبدالوهاب علی، اسماعیل عبدالتیف، فوزی عایش، جان اوکوون وانین، عبدل عمر، حسین بابا محمد و سامی الحسین بازی می کنند.

پیش از این دیدار تیم های قطر و امارات که با ایران همگروه هستند به مصاف هم رفتند که امارات به برتری 4 بر یک دست یافت.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: