بیمارستانی که یک روز پس از افتتاح معاون اول، تعطیل شد
تعطیلی بیمارستانهای 32 تختخوابی در شهرستانهای سرایان، سربیشه و درمیان یک روز بعد از افتتاح رسمی توسط محمدرضا رحیمی معاون اول رئیس جمهور موجب گلایه مردم این شهرها شد. اگرچه 6 سال انتظار مردم سرایان و شهرستانهای مرزی سربیشه و درمیان در 31 تیرماه با اعلام خبر افتتاح رسمی سه بیمارستان در هریک از این شهرستانها به پایان رسید اما انگار خوشحالی مردم تنها یک روز دوام داشت...
به گزارش تدبیر24 به نقل از آفتاب،بيمارستانهاي 32 تختخوابي در شهرستانهاي سرايان، سربيشه و درميان يك روز بعد از آنکه توسط معاون اول رئيس جمهور، افتتاح شد، تعطيل شدند!
تعطیلی بیمارستانهای 32 تختخوابی در شهرستانهای سرایان، سربیشه و درمیان یک روز بعد از افتتاح رسمی توسط محمدرضا رحیمی معاون اول رئیس جمهور موجب گلایه مردم این شهرها شد. اگرچه 6 سال انتظار مردم سرایان و شهرستانهای مرزی سربیشه و درمیان در 31 تیرماه با اعلام خبر افتتاح رسمی سه بیمارستان در هریک از این شهرستانها به پایان رسید اما انگار خوشحالی مردم تنها یک روز دوام داشت و امروز قفل و زنجیر بر درهای این بیمارستانها زده شده است.
البته پیش از این نیز یک بار دیگر نیز این بیمارستانها در سال 90 با حضور وزیر بهداشت وقت افتتاح شد؛ اما پاسخ مسئولان این بود که آن روز ساختمان افتتاح شده و امروز تجهیز شده است .
آنطور که مسئولان بیمارستان بیان کرده اند؛ با وضعیت موجود اعتباری هیچ پولی برای کمک به این بیمارستانها وجود ندارد، از سوی دیگر اگر این بیمارستانها هم امروز راه اندازی شوند بدون شک پس از یکسال ورشکسته و تعطیل خواهند شد.
برای سر پا نگه داشتن بیمارستانها باید 80 درصد تخت های بیمارستانی اشغال باشد و مردم نیز توان پرداخت هزینه های درمان را داشته باشند که این مهم در استان محروم خراسان جنوبی محقق نخواهد شد و نیازمند حمایت های بخش دولتی است.
در حالي كه دولت دهم روزهاي پاياني عمر خود را طي مي كند، ثمره سفرهای استاني هيات دولت در دوره هاي نهم و دهم به شهرهای و روستاهای کشور، انبوهي از مصوبات اجرا نشده و پروژه هاي نيمه تمام در برخی از اين استان ها است، پروژه هایی که یا اجرا نمی شوند یا اگر هم عملیاتی می شود، ممکن است به سرنوشت بیمارستان سرایان و سربیشه دچار شود.
اتخاذ تصميمات متعدد و تصويب کردن دهها مصوبه در جلسات هيات دولت در سفرهاي استاني از اين لحاظ که با بررسي و کارشناسي کافي همراه نبوده همواره با انتقادات فراواني مواجه شده است؛ چرا که کارشناسي نبودن اين مصوبات، عامل اصلي اجرايي نشدن آن بوده است. از سوي ديگر ساختار ضعيف تعيين شده براي اجراي آن بخش از مصوبات سفرهاي استاني که نياز به تصميمگيري در مراکز دارد موجب شده بخش اعظم مصوبات سفرهاي استاني، اجرايي نشده و به بايگاني سپرده شود و به همين دليل روز به روز به وعدههاي عملي نشده دولت، اضافه ميشود؛ بدون آنکه هيچگونه پيگيري اساسي براي بررسي دلايل عدم اجراي اين مصوبات از طرف دولت صورت گيرد.
در حقيقت، به نظر ميرسد آنچه براي دولت از اهميت بيشتري برخوردار بوده است، افزايش حجم مصوبات سفرهاي استاني بود، نه پيگيري اجرايي شدن مصوبات و عملي شدن وعدهها. ضمن اينکه از تعداد مصوبههاي سفرهاي انساني هم نميتوان دريافت که چه ميزان از وعدهها عمل شده است چرا که اغلب مصوبات سفرهاي استاني مربوط به پروژههاي کوچک و محدود و پروژههاي در اين حد و اندازه بوده است که طبيعتا بخش اعظم آن اجرايي شده، اما آن بخش از مصوبات سفرهاي استاني که نيازمند برنامهريزي دقيقتر و پيگيري مستمرتر و همه جانبه نگرانهتر باشد، اجرايي نميشود. هر چند که يافتن اين گونه پروژهها سختتر است اما غيرممکن نيست.
نماینده مردم بیرجند و درمیان در مجلس شورای اسلامی پیش از این از تذکر نمایندگان استان به رئیس جمهور در خصوص تعطیلی بیمارستان های سربیشه سرایان و در میان پس از افتتاح خبر داده بود.
به گزارش شفاف،آنطور که حجت الاسلام محمد باقر عبادی گفته است؛ مهمترین علت تعطیلی این بیمارستان ها عدم تامین اعتبار برای تامین نیروی انسانی و هزینه های نگهداری است و نمایندگان استان خراسان جنوبی به رئیس جمهور تذکری نسبت به افتتاح سه بیمارستان "سربیشه"،"سرایان" و"درمیان" توسط معاون اول رئیس جمهور در تاریخ 31 تیرماه که به علت عدم تخصیص اعتبار لازم برای تامین نیروی انسانی در روز بعد تعطیل شده است، دادند.