آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۴۵۰۳۳
تاریخ انتشار: ۲۲ دی ۱۳۹۳ - ۰۹:۵۵

یک هشدار درباره حقوق بهمن‌ ماه

یک مسئول مهم اجرایی کشور نسبت به لزوم دقیق بودن محاسبه حقوق کارکنان در بهمن‌ماه توسط ادارات، به دلیل پرداخت عیدی‌ها در این ماه، هشدار داد.
تدبیر24: بر اساس بخشنامه روزهای اخیر یک مسئول مهم اجرایی به تعدادی از دستگاه‌های دولتی، تاکید شده است که با توجه به اینکه پرداخت عیدی پایان سال کارکنان ارگان‌های دولتی بر اساس اطلاعات ارسالی حقوق بهمن‌ماه مستخدمان ادارات و سازمان‌های ذی‌ربط است، مسئولان امور اداری و مالی این دستگاه‌ها باید نهایت دقت را در تنظیم فایل‌های این ماه به کار بگیرند، چراکه به هیچ درخواستی پس از این تاریخ ترتیب اثر داده نخواهد شد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: