ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۴۵۰۶۰
تاریخ انتشار: ۲۲ دی ۱۳۹۳ - ۱۲:۱۵

تلاش آفریقا برای ارسال فضاپیما به ماه

قاره آفریقا برای اجرای طرح بلندپروازانه ارسال فضاپیما به ماه در حال جمع آوری بودجه است.
تدبیر24:  این ماموریت که Africa2Moon نام دارد تا کنون توانسته فقط 13 هزار دلار از مرحله اولیه 150 هزار دلاری خود را بدست بیاورد؛ این در حالی است که تنها سه هفته به پایان مهلت این هدف باقی مانده است.

این درحالی است که یک شرکت خصوصی انگلیسی توانست برای پروژه فضایی Lunar Mission One حدود یک میلیون دلاری قبل از به پایان رسیدن ضرب الاجل این شرکت کمک مالی از طریق اینترنت به دست آورد.

گروه غیر انتفاعی به نام «بنیاد توسعه فضایی» از محققان دانشگاه «کیپ تاون» در آفریقای جنوبی مبتکر این طرح بلندپروازنه است.

این گروه قصد دارد علاقه به تحصیل علم و فناوری را در میان جوانان آفریقایی افزایش داده و از فرار مغزها به کشورهای توسعه یافته جلوگیری کنند.

گذشته از بدبینی ها نسبت به آفریقا، کمبود تبلیغات در مورد پروژه نیز ممکن است با نرسیدن کمکهای مالی به حد انتظار نقش داشته باشد.

برخی منتقدان اعلام کرده اند که پول های این چنینی را به جای هزینه کردن بر روی اکتشافات فضایی، بهتر است برای سایر پروژه ها مانند مقابله با ابولا و بیماری های دیگر بکار برد.

اما طراحان این پروژه بر این باورند که سرمایه گذاری بر روی تحصیلات، بهترین راه برای پیشرفت این قاره فقیر محسوب می شود.

آفریقا جنوبی در سال 2012 با تصمیمی که نوعی کودتای علمی بین المللی محسوب می شد، به عنوان میزبان بزرگترین تلسکوپ جهان انتخاب شد.

این تلسکوپ با مشاهده عمیق تر جهان به بررسی انفجار بزرگ، سیاه چاله ها و کشف مرزهای جدید برای مثال حیات فرازمینی خواهد پرداخت.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: