ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۴۵۲۰۴
تاریخ انتشار: ۲۴ دی ۱۳۹۳ - ۱۱:۱۶

بی‌مسئولیت‌ترین کارمند دنیا

یک کارمند شهرداری در هندوستان پس از 24 سال به خاطر بی‌مسئولیتی و غیب در محل کار بالاخره اخراج شد. این مرد از سال 1990 دیگر در محل کارش دیده نشد ولی همچنان حقوق و مزایای خود را دریافت می‌کرد.
تدبیر24: «آ کی ورما» مردی است که در سال 1990 به خاطر بیماری یک روز به محل کارش نرفت و از همان روز تصمیم گرفت دیگر به اداره برنگردد. او همیشه به دنبال راهی بود تا مرخصی و طول درمانش را افزایش دهد.
 
در سال 1992 کار بر روی پرونده اخراج وی از شهرداری آغاز شد ولی به خاطر قانون‌های بیهوده و مسخره این کار عقب افتاد و در سال 2007 دوباره پرونده وی باز شد اما در نهایت به امضای شهردار کل وی ماه گذشته رسماً اخراج شد.
 
آمار نشان می‌دهد که هندی‌ها سابقه خرابی در این عرصه دارند و به طور معمول همیشه دیر به محل کار می‌روند و غیبت‌های طولانی مدت دارند. سال گذشته نیز یک معلم که 23 سال کلاس‌های درس را پیچانده بود اخراج شد!

منبع: فرارو
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: