آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۴۵۲۱۱
تاریخ انتشار: ۲۴ دی ۱۳۹۳ - ۱۱:۲۹

آنجلیناجولی‌ و بردپیت ازهالیوودگریزانند

آنها معتقدند که مردم فرانسه در زندگی خصوصی آنها سرک نمی‌کشند و آنها را در این زمینه راحت می‌گذارند و از طرفی هم می‌توانند با هنرمندان متعدد در زمینه‌های مختلف دیدار داشته باشند.
‌‌تدبیر24: آنجلینا جولی و برد پیت عاشق زندگی کردن در فرانسه هستند.

ستارگان سینمای آمریکا، آنجلینا جولی و برد پیت، از هیاهوی هالیوود به فرانسه پناه می‌برند.

این زوج زندگی کردن در فرانسه را خیلی دوست دارند و در مصاحبه‌ای از دلایل این تمایل سخن گفتند.

آنها معتقدند که مردم فرانسه در زندگی خصوصی آنها سرک نمی‌کشند و آنها را در این زمینه راحت می‌گذارند و از طرفی هم می‌توانند با هنرمندان متعدد در زمینه‌های مختلف دیدار داشته باشند.

گفتنی است؛ چند سالی است این زوج ملکی را در روستای کوچکی در جنوب فرانسه خریداری کرده‌اند و برای فرار از فشار رسانه‌ها در آمریکا به آنجا می‌روند.

آنان در این روستا مراسم عروسی خود را برگزار کردند و دوقلوهایشان هم در همین جا به دنیا آمدند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: