ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۰۵ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 27
کد خبر: ۴۵۲۸۰
تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۳۹۳ - ۱۰:۴۸

غیبت واردکنندگان در بازار 2 مدل خودرو

سهم شرکت‌های واردکننده از بازار خودروهای وانت و تجاری سنگین ایران، صفر است.
تدبیر24: 9ماهه امسال صددرصد بازار خودروهای وانت و همچنین خودروهای تجاری سنگین ایران در اختیار شرکت‌های تولیدکننده داخلی بوده است.

غیبت شرکت‌های واردکننده در بازار خودروهای وانت و تجاری سنگین ایران در حالی است که حضور این شرکت‌ها در بازار خودروهای سواری کشور در سال‌های اخیر افزایش یافته است.

در نتیجه همین افزایش حضور هم‌اکنون شرکت‌های واردکننده خودرو، 9.3 درصد بازار خودروهای سواری ایران را در اختیار دارند در حالیکه این میزان چند سال پیش بسیار کمتر از این مقدار بود.

سال گذشته واردات خودروهای سواری به کشور رشد بیش از دو برابری داشت و در 9 ماهه امسال نیز تقریبا با همین میزان رشد، 71 هزار و 884 دستگاه خودروی سواری وارد کشور شده است.

غیبت شرکت‌های واردکننده در بازار خودروهای وانت و تجاری سنگین ایران در حالی است که وضعیت تولید این خودروها در شرکتهای خودروساز داخلی نیز چندان مناسب نیست.

در این زمینه در دو ماه گذشته تولید انواع اتوبوس و مینی‌بوس متوقف شده و تولید دیگر خودروهای تجاری سنگین مانند کامیون و کشنده نیز در شرکت‌های مختلف با نوسان همراه بوده است.

کارشناسان معتقدند که دشوار بودن فرآیند واردات و فروش خودروهای تجاری سنگین به‌ویژه تخصصی بودن این بازار مانع از فعال شدن شرکت‌های واردکننده خودرو در این حوزه شده است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: