آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۴۵۲۸۵
تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۳۹۳ - ۱۱:۰۲

کشته شدن ۳۲ داعشی در الرمادی

معاون رئیس پلیس استان الانبار از کشته شدن ۳۲ عنصر تروریستی داعش در عملیات ۲۴ ساعت گذشته نیروهای ارتش و بسیج مردمی در مناطق مختلف الرمادی واقع در غرب عراق خبر دادند.
تدبیر24: پس از آنکه عملیات گسترده ارتش و نیروهای مردمی عراق در منطقه «بلد» استان صلاح الدین، این نیروها اینک خود را برای عملیات در مرکز استان الانبار و شهر مهم فلوجه آماده کردند.
 
معاون رئیس پلیس استان الانبار عراق امروز (چهارشنبه) اعلام کرد که همزمان با آغاز عملیات ارتش و نیروهای مردمی در الرمادی استان الانبار، 32 نفر از عناصر تروریستی داعش از پای درآمدند.
 
نیروهای داوطلب مردمی که اکنون آموزش های لازم را دیده اند و در چند عملیات پیروزمند مشارکت داشته اند، نیز در این عملیات شرکت دارند.
 
به گزارش روسیاالیوم، «صلاح الدیلمی» معان رئیس پلیس استان الانبار عراق افزود: نیروهای امنیتی موفق شدند شش نفر از عناصر مسلح را در منطقه «السنجاریه» واقع در شرق الرمادی از پای در بیاورند.
 
جنگنده های ائتلاف بین المللی نیز عصر روز گذشته به مواضع عناصر داعش در منطقه وادی السکران در غرب الرمادی حمله کردند که در پی آن 20 نفر از تروریست ها کشته شدند.
 

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: