ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۴۵۳۷۶
تاریخ انتشار: ۲۷ دی ۱۳۹۳ - ۱۰:۳۵

پیتزاواینترنت‌برای‌زندانیان‌داعش‌درترکیه

یک جوان بریتانیایی داعشی اعلام کرد: پیش از اینکه همراه 200 تن دیگر از زندان های ترکیه آزاد و در جریان یک مبادله به داعش تحویل شود، از امکان ارتباط اینترنتی با این گروه و انتخاب غذا از جمله پیتزا برخوردار بوده اند.
تدبیر24: شهباز سلیمان 18 ساله که پس از تحویل به داعش اکنون در سوریه می جنگد، اعلام کرده است که ده ها تن از شبه نظامیان این گروه منتظر فرمان برای آغاز حملات خود علیه غرب هستند.

شهباز سلیمان که در مدرسه متوسطه پادشاهی بریتانیا درس خوانده در مصاحبه خود با روزنامه تایمز درباره جزئیات زمان حضورش در زندان های ترکیه که تا پیش از تبادل اسرا با داعش در آن به سر می برد، سخن گفته است.

او برای نخستین بار فاش کرد که شمار دقیق شبه نظامیان داعشی که آنکارا ترکیه آزاد کرد، 200 تن در مقابل 49 کارمند کنسولگری ترکیه بود که داعش آن ها را تابستان گذشته از موصل عراق ربود.

سلیمان درباره دوره بازداشتش در ترکیه که حدود یک ماه بود گفت: با وجود درخواست های بریتانیا برای دریافت اطلاعاتی از مکان حضورش به همراه یک بریتانیایی دیگر، اما این دوره خوب بود.

او افزود: نیروهای پلیس ترکیه در زندان با ما مهربان بودند، اجازه خوردن پیتزا، بازی دومینو و خواندن سرود داعش را داشتیم و همچنین به من و ده ها تن از یارانم در زندان، اجازه تماس با داعش از راه اینترنت داده شد در حالی که دستگاه های امنیتی ترکیه، در حال زمینه سازی برای تبادل اسرا بودند.

به گزارش ايرنا، سلیمان اظهار کرد: به من این آزادی داده شد تا میان قرار گرفتن در فهرست تبادل اسرا یا دیپورت شدن به بریتانیا یکی را انتخاب کنم و پس از یک ماه انتظار در زندان های ترکیه، به ما گفته شد که اتوبوس هایی در انتظار ما است، سازمان اطلاعات ترکیه بر عملیات تبادل نظارت داشت؛ به ما گفتند که آزاد هستیم و سپس عملیات تبادل در مناطق مرزی صورت گرفت و به مناطق داعش منتقل شدیم.

تایمز پیشتر اعلام کرده بود که در جمع زندانیان تحویل داده شده به داعش توسط آنکارا همچنین هشام فولکارد 25ساله دیگر شهروند انگلیسی عضو داعش بودند دیده می شود.

منبع: نواندیش
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: