ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۴۵۴۷
تاریخ انتشار: ۰۹ مهر ۱۳۹۲ - ۰۸:۵۴

روحانی با دعوت حج موافقت کرد

يك منبع ديپلماتيك عربستاني از مكه به عنوان محل ديدار مهم رئيس جمهور ايران وپادشاه اين كشور نام برد.
تدبیر24:يك منبع ديپلماتيك عربستاني از پذيرش دعوت "ملك عبدالله بن عبدالعزيز" پادشاه اين كشور از سوي "دكتر حسن روحاني" براي سفر به عربستان و انجام مناسك حج امسال خبر داد.

اين منبع ديپلماتيك كه نخواست نامش فاش شود در ادامه گفت:رئيس جمهور ايران موافقت خود را با دعوت پادشاه عربستان براي سفر به اين كشور وشركت در اداي مناسك حج كه پيش از نيمه  ماه اكتبر برگزار مي‌شود به مقامات عربستاني ابراز داشته است.

وي همچنين تصريح كرد:ديدار مهم رئيس جمهور ايران و پادشاه عربستان در مكه مكرمه و در مقابل كعبه برگزار خواهد شد.

برچسب ها: تدبیر24 روحانی حج
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: