ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۴۵۵
تاریخ انتشار: ۰۶ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۴:۰۷

عباسی در دیدار با روحانی چه گفت

رئیس سازمان انرژی اتمی صبح امروز به دیدار حسن روحانی رئیس‌جمهور منتخب رفت.
فریدون عباسی رییس سازمان انرژی اتمی صبح امروز به دیدار حجت الاسلام روحانی رییس جمهور منتخب رفت.

رییس سازمان انرژی اتمی از آخرین دولتمردانی است که به دیدار روحانی رفته است.

عباسی پس از این دیدار با اشاره به محتوای این دیدار گفت: در این دیدار گزارشی کلی از وضع کنونی صنعت هسته‌ای کشور، تحقیقات در حال اجرا و آخرین دستاوردها و برنامه های آینده این سازمان به روحانی ارائه شد.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: