ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۴۵۵۵۲
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۳۹۳ - ۰۹:۵۴

چندنکته‌درباره‌کمپین«من‌عاشق‌محمدم»

1) در پی اهانت مجله فرانسوی به پیامبر اسلام روز پنج شنبه کمپینی چهار زبانه به ابتکار شهاب مرادی در شبکه اجتماعی اینستاگرام به راه افتاد که پیام اصلی آن ابراز علاقه به پیامبر مهربانی و اعلام انزجار از تروریسم و اهانت به پیامبران الهی بود.
تدبیر24: 2)استقبال از این کمپین به حدی بود که در زمان کوتاهی بیش از 10 هزار پُست توسط کاربران در نقاط مختلف جهان در هشتگ های اصلی آن منتشر شد. بسیاری از روزنامه ها، خبرگزاری و وب سایت های خبری داخلی و خارجی هم  ضمن بررسی این کمپین و کم نظیر دانستن آن اذعان می کنند که این نخستین بار است که ایرانی ها اینگونه در کمپینی اینستاگرامی شرکت می کنند.

3)    علاوه بر استقبال گسترده مردمی، صفحات چهره های مشهور فرهنگی، اجتماعی، هنری، سیاسی و ... همچون دکتر علی لاریجانی، دکتر محمدباقر قالیباف، حسین انتظامی، حاج محمدرضا طاهری، بهنوش بختیاری، بهاره رهنما، مژده لواسانی، داریوش فرضیایی، عباس غزالی، آزاده نامداری، مجید یراقبافان، رضا صادقی، سیدمجید بنی فاطمه، سیدمهدی میرداماد، محسن پیرهادی، مرتضی طلایی و ... به این حرکت پیوستند.

4)    هوشمندی حجت الاسلام شهاب مرادی در طراحی این کمپین نشان از شناخت عمیق او از فضای مجازی و قواعد بین المللی آن دارد. تأکید بر نام مبارک پیامبر اسلام، طراحی پوستر اصلی کمپین به زبان انگلیسی، محور قرار دادن ابراز علاقه به رسول خدا (ص)، محکوم کردن تروریسم و در کنار آن ابراز نفرت نسبت به افعال به جای افراد، نشانه هایی ست که این حرکت را به مدلی برای گفتمان بین مذاهب و ادیان و فعالیت های تقریبی تبدیل می کند.

5)  ​ عصرایران هم به شما خوانندگان عزیز پیشنهاد می کند با انتشار این پُست در فضای مجازی و نیز ایمیل آن به دوستان تان، محبت خود به پیامبر رحمت و خاندان پاکش و انزجار خود از تروریسم و توهین به پیامبران الهی را اعلام کنید.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
وحید
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۲۱ - ۱۳۹۳/۱۱/۰۳
0
0
من‌عاشق‌محمدم‌‌‌‌‌.خدا‌عاقبت‌خودتوجد‌ابادتو‌حتما‌بخیر‌میکنه‌من‌از‌طرف‌همه‌مسلمونا‌ازت‌بخاطر‌ذکاوتت‌تشکر‌میکنم
نظر شما: