ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۴۵۶۰۹
تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۳۹۳ - ۱۵:۳۳
وزیر امور اقتصادی و دارایی:

ریشه چندوجهی مشکلات بورس

وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان اینکه مشکلات بازار بورس ربطی به مدیریت آن ندارد، گفت: هرچند شرایط بازار بورس باید بهتر از وضعیت کنونی باشد، اما به هر حال امیدواریم که با مدیریت جدید، شاهد شکوفایی این بازار باشیم.
تدبیر24: علی طیب نیا در خصوص دلایل انتخاب 'محمد فطانت' به عنوان رییس جدید سازمان بورس، افزود: وی یک مدیر کارآمد و موفق در زمینه بورس بوده و مجموعه مدیران موجود در بورس نیز عموما از شاگردان وی محسوب می شوند.

این عضو کابینه دولت یازدهم ادامه داد: بنده قبل از این انتصاب، به برخی از مدیران کنونی، پیشنهاد مدیریت بورس را دادم، اما همین کارشناسان هم پیشنهاد مدیریت فطانت را مطرح کردند که این موضوع، بیانگر اشراف وی به موضوعات و وضعیت کنونی بورس است.

طیب نیا در پاسخ به این سوال که آیا ریاست جدید سازمان بورس توان حل مشکلات موجود را دارد، نیز گفت: مسایل بورس مربوط به یک مدیر نیست، بلکه از جمله مسایلی است که باید به صورت جدی به آن پرداخته شود.



** کاهش وابستگی بودجه به نفت هدف مشترک دولت و مجلس

وزیر امور اقتصادی و دارایی در ارتباط با برنامه های وزارت اقتصاد برای کاهش اتکای بودجه به نفت، گفت: تاکنون جلسات متعددی را در خصوص سیاست های پولی، مالی، ارزی و بودجه ای برگزار کرده ایم و کمیسیون های تخصصی مجلس از جمله اقتصادی و برنامه و بودجه نیز با تلاش بسیار، این موضوع را بررسی می کنند.

طیب نیا افزود: ما بعد از تقدیم لایحه بودجه و با توجه به شرایط جدید پیش آمده، در تلاش برای کاهش اتکای بودجه به نفت هستیم و تصمیمات قابل اتخاذ بسیاری در دست بررسی بوده که می تواند از اتکای بودجه به نفت بکاهد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: