ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۴۵۶۱۲
تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۳۹۳ - ۲۲:۱۹
در حاشیه بازدید از بنیاد توسعه کارآفرینی و تعاون استان تهران

وام100میلیونی برای کارگاه های روستایی

از هر نوع اشتغالی که در روستاها ایجاد شود چه در قالب فردی و در قالب شرکت های سهامی خاص کوچک پنج نفره و 10 نفره با اختصاص وام و تسهیلات بانکی حمایت می‌کنیم.

تدبیر24: معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رییس جمهوری گفت: دولت به کارگاه‌های تولیدی اشتغالزا که به شکل فردی در روستاها راه اندازی شوند تا سه برابر آورده با نرخ 12 درصد وام می‌دهد و درصورتی که این کارگاه‌ها به شکل مشارکتی ایجاد شوند تا پنج برابر آورده و با نرخ چهار درصد وام و تسهیلات تعلق می‌گیرد.

رضوی در حاشیه بازدید از بنیاد توسعه کارآفرینی و تعاون استان تهران و کارگاه تراش سنگ‌های قیمتی و نیمه قیمتی گفت: یکی از راه‌هایی که می‌تواند از خام فروشی جلوگیری کند برگزاری کارگاه‌های آموزشی نظیر کارگاه آموزش و تراش سنگ است که با ارزش افزوده بالایی که دارد می تواند به عنوان یک کار ثروت‌آفرین توسعه یابد.

وی گفت: در حال حاضر ماده خام و مصرفی کارآموزان این کارگاه از روستاها تامین شده و جزو ثروت روستاییان است. لذا امیدواریم که معادن روستایی فعال‌تر شوند و در تمام روستاها کارگاه‌های آموزش اشتغالزا دایر شود.

رضوی در عین حال از حمایت مالی کارآموزان و کارآفرینان کسب و کارهای روستایی خبر داد و گفت: کارگاه‌هایی که به روستاها برده شوند از حمایت مالی ویژه دولت بهره مند می شوند.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رییس جمهوری گفت: اگر کارگاه تولیدی به شکل فردی در روستاها ایجاد و به ارزش افزوده منجر شود تا سقف صد میلیون تومان وام با بهره 12 درصد از طریق صندوق مهر امام رضا (ع) دریافت می‌کند.

وی گفت: از هر نوع اشتغالی که در روستاها ایجاد شود چه در قالب فردی و در قالب شرکت های سهامی خاص کوچک پنج نفره و 10 نفره با اختصاص وام و تسهیلات بانکی حمایت می‌کنیم.

رضوی خاطرنشان کرد: چنانچه راه اندازی کارگاه‌های تولیدی در روستاها به شکل مشارکتی و فرضا در قالب شرکت تعاونی باشد و به شغل پایدار بینجامد وام با کارمزد چهار درصد به آن‌ها تعلق می گیرد.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رییس جمهوری گفت:‌دولت پنج برابر آورده روستاییانی که به شکل مشارکتی کسب و کار راه اندازی کنند وام می‌دهد.

وی همچنین گفت که در مناطق مرزی اگر میزان آورده روستاییان 15 درصد باشد دولت 85 درصد مابقی را بدون دریافت کوچکترین کارمزد تامین می‌کند.

برچسب ها: تدبیر24 کارآفرینی
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: