ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۴۵۶۲۶
تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۳۹۳ - ۱۰:۱۲

درمان بی خوابی با این گیاهان

برای رفع بی خوابی مصرف گشنیز بسیار موثر است. درمان بی خوابی با گیاهان دارویی
تدبیر24: علی حسینی، متخصص طب سنتی گفت: برای داشتن خوابی راحت و آسوده و درمان اختلالات خواب، توصیه می‌شود که کاهو، زعفران، کدوتنبل، گشنیز، بابونه و ترخون مصرف شود.
 
حسینی راه درمان بی خوابی و داشتن خوابی راحت را از دیدگاه طب سنتی این گونه اعلام کرد: برای رفع بی خوابی مصرف گشنیز بسیار موثر است.همچنین کدوتنبل نیز سرشار از ویتامین A است و شیره تخم کدو همراه با شیر یک مسکن محسوب می شود.
 
وی ادامه داد: کاهو نیز سرشار از ویتامین A، B،C است و به دلیل داشتن مواد معدنی مانند آهن، کلسیم،فسفر، منیزیم ،منگنز، ید، روی و مس در رفع بی خوابی موثر است.
 
این متخصص طب سنتی گفت: همچنین بهتر است فرد بی خواب در مکانی تاریک و کم نور بخوابد و کمی گلاب در آن محل پاشیده شود.
 
حسینی ادامه داد: مصرف غذاهایی مثل آش جو، آش کدو و کاهو و هویج مناسب است.همچنین می‌توان زعفران و دارچین را بر پیشانی گذاشت.
 
وی افزود: دم کرده گل بیدمشک نیز روزانه دو تا سه فنجان مصرف شود چرا که اعصاب را  آرام و خواب را زیاد می‌کند.
 
 
این متخصص طب سنتی گفت: گیاه ترخون نیز از بی‌خوابی جلوگیری می‌کند. این گیاه همانند یک آرام‌بخش عمل می‌کند.
 
حسینی تصریح کرد: دم کرده گیاه خرفه نیز برای رفع بی خوابی و راحتی اعصاب موثر است.همچنین جوشانده برگ گشنیز، کاهو، زعفران و برگ شقایق، به صورت ماساژ سر توصیه می شود.
 
وی افزود: بوئیدن گل نیلوفر و مالیدن جوشانده گل بنفشه بر سر و بر شقیقه ها مفید است.همچنین می‌توان از گیاه بابونه استفاده کرد چون به آرام‌بخشی شهرت دارد. این گیاه حتی برای کودکان مفید و بی‌ضرر است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: