ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۴۵۶۶۶
تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۳۹۳ - ۱۵:۳۲
صعود ژاپن با صدرنشینی

عراق حریف ایران شد

تیم‌های ملی فوتبال ژاپن و عراق با پیروزی برابر اردن و فلسطین راهی مرحله بعدی جام ملت‌های آسیا شدند.
تدبیر24: روز پایانی مرحله گروهی رقابتهای فوتبال جام ملت‌های آسیا با برگزاری دو بازی همزمان از گروه D پی گرفته شد که در پایان تیم‌های ملی ژاپن و عراق از سد اردن و فلسطین ‌گذشتند و راهی مرحله یک چهارم نهایی شدند. 

تیم ملی ژاپن که در دو بازی قبلی خود 6 امتیاز کسب کرده بود امروز دوشنبه نیز اردن را با دو گل از پیش روی برداشت و با صدرنشینی به مرحله حذفی رسید. کیسوکه هوندا(24) و شینجی کاگاوا(86) برای تیم ژاپن گلزنی کردند. با این برد ژاپن 9 امتیازی شد و با ایستادن در صدر جدول رده‌بندی گروه D به مرحله یک چهارم نهایی راه یافت. 

در دیگر بازی نیز تیم ملی عراق با حساب 2 بر صفر از سد فلسطین گذشت. گل‌های عراق را یونس محمود(48) و احمد یاسین(88) به ثمر رساندند. یونس محمود در دقیقه 60 نیز یک ضربه پنالتی را از دست داد. 

عراق با این برد 6 امتیازی شد و در رده دوم جدول گروه D قرار گرفت تا حریف ایران در مرحله یک چهارم نهایی شود. بازی دو تیم ساعت 10 صبح روز جمعه به وقت تهران برگزار می‌شود.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: