ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۴۵۸۳۸
تاریخ انتشار: ۰۴ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۲:۱۶

تکرار تحصن مسافران به خاطر تاخیر پرواز

پرواز مشهد-تهران آتا که قرار بود شب گذشته ساعت 22:40 انجام شود، با چهار ساعت تأخیر در ساعت 02:40 امروز به سمت تهران پرواز کرد، اما مسافران به نشانه اعتراض در مقصد از این هواپیما پیاده نمی‌شوند.
تدبیر24:جعفری یکی از مسافران این پرواز اظهار داشت:  قرار بود شب گذشته با پرواز ساعت 22:40 هواپیمایی آتا از مشهد به سمت تهران پرواز کنیم، اما مسئولان اعلام کردند که این پرواز با تأخیر انجام می‌شود.
 
وی ادامه داد: بعد از مدتی معطلی و سرگردانی مسافران، اعلام شد که پرواز در ساعت 00:50 امروز انجام می‌شود، اما باز به تأخیر افتاد و این‌بار‌ به ما اعلام کردند که پرواز ساعت 01:30 امروز انجام خواهد شد.
 
این مسافر هواپیمای گفت: ‌پروازِِ ساعت 01:30 هم انجام نشد و این‌باره به ما اعلام کردند که ساعت 02:37 حتماً پرواز انجام می‌شود.
 
وی با بیان اینکه در این مدت مسافران در فرودگاه سرگردان بودند و پاسخگویی از سوی مسئولان فرودگاه وجود نداشت، افزود: این پرواز بالأخره ساعت 04:50 امروز در تهران به زمین نشست اما مسافران به نشانه اعتراض از هواپیما پیاده نمی‌شوند.
 
وی با بیان اینکه هواپیمای این پرواز بوئینگ MD است، افزود: فعلاً همچنان منتظریم یکی از مسئولان پاسخگو به میان مسافران آمده و در این‌باره توضیح دهد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: