ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۴۵۸۷۲
تاریخ انتشار: ۰۴ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۴:۳۶

کارآفرینی بنیاد برکت برای 125 هزار نفر

مشارکت بنیاد برکت در اجرای طرح‌های اقتصادی در مناطق محروم کشور، برای 125 هزار نفر شغل ایجاد می‌کند.
تدبیر24:بنیاد برکت از سال 86 که زیر نظر ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) تاسیس شد، یکی از اهداف اساسی خود را توانمندسازی اقتصادی مناطق کمتر توسعه یافته کشور قرار داد.

مشارکت در اجرای 164 طرح اقتصادی در 95 شهرستان کشور ، توسط بنیاد برکت در این راستا انجام شده است.

این طرح ها 854 روستا در سطح کشور را تحت پوشش قرار می دهد که جمعیتی بالغ بر 690 هزار نفر در آنها زندگی می کنند.

بنیاد برکت برای مشارکت در این طرح ها 22 هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری کرده است.

این سیاست بنیاد برکت به توانمندسازی اقتصادی، کارآفرینی و جلوگیری از مهاجرت روستاییان به شهرها، منجر شده است.

یکی از اصلی ترین اهداف تاسیس بنیاد برکت کمک و همیاری برای بهبود و ارتقای توانمندسازی اقتصادی و کارآفرینی افراد، گروه ها و واحدهای کسب و کار مستعد فعالیت و فاقد دانش و مهارت لازم در مناطق کمتر توسعه یافته و محروم است.

الگوی فعالیت در این طرح‌ها مشارکت حداکثر 49 درصدی با کارآفرینان در اجرای طرح های کوچک و متوسط با استفاده از مدل‌های مالیه خرد است.  

سیاست راهبردی بنیاد برکت در اجرای پروژه اقتصادی در مناطق محروم کشور، پرهیز از تصدی‌گری و استفاده کامل از توان سازمان‌های غیر دولتی، عام المنفعه، اشخاص حقیقی و حقوقی کارآفرین و سپردن مسئولیت و مدیریت طرح به کارآفرین بومی است.

ارتقای توانمندی، دانش و مهارت حرفه ای شرکای برکت از طریق آموزش و مشاوره های حقوقی و فنی، مالی و بازرگانی، از دیگر سیاست های راهبردی این بنیاد است.
منبع: فرارو
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: