ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۴۵۹
تاریخ انتشار: ۰۶ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۴:۱۶

فرمول فیلم فاخر از فرج الله سلحشور

کارگردان سریال یوسف پیامبر(ع) با اشاره ضرورت تربیت قرآنی هنرمندان و جریان‌سازی قرآنی رسانه‌ها خواستار همکاری همکاری علما و مفسران قرآن کریم با هنرمندان با هدف تولید فیلم‌های فاخر شد.
به گزارش 598، «فرج‌الله سلحشور» کارگران سریال «یوسف پیامبر(ع)» در حاشیه بازدید از نمایشگاه قرآن در گفت‌وگو با خبرنگار فعالیت‌های قرآنی خبرگزاری فارس با اشاره به اینکه برای پیاده کردن سبک زندگی اسلامی در جامعه باید از مضامین الهی بهره گرفت، گفت: انسان به تنهایی نمی‌توانست دستورات قرآن را آنطور که شایسته است درک کند به همین دلیل خداوند، ائمه اطهار (ع) را برای هدایت بشر فرستاد.

وی افزود: بسیاری از افراد برای ساختن فیلم‌های مذهبی دانش کافی ندارند که در این راستا مفسران قرآن کریم و همچنین علما باید به هنرمندان کمک کنند تا آثاری فاخر و در خور اسلام تولید شود.

سلحشور با بیان اینکه  فیلم‌های مذهبی نقش بسزایی در تبیین سبک زندگی اسلامی در کشور دارند، اظهار داشت: تربیت قرآنی هنرمندان و همچنین ایجاد جریان قرآنی و مذهبی از طریق رسانه ملی می‌تواند سبک زندگی اسلامی را در جامعه نهادینه کند چرا که صدا و سیما مخاطب بسیاری دارد و هنرمندان نیز به عنوان الگویی برای جامعه هستند.

کارگردان سریال یوسف پیامبر(ع) با اشاره به اینکه صدا و سیما برای نهادینه کردن فرهنگ و سبک زندگی اسلامی موفق عمل نکرده است، خاطرنشان کرد: قرآنی نبودن محتوای فیلم‌های تلویزیونی لطمه بسیاری بر فرهنگ جامعه می‌زند، بنابراین مسئولان باید با حمایت بیشتر از هنرمندان ارزشی و همچنین تولید و پخش فیلم‌های مذهبی مردم را در انتخاب مسیر درست هدایت کنند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: