آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۴۵۹۱
تاریخ انتشار: ۰۹ مهر ۱۳۹۲ - ۱۱:۴۸

جليلي توهين به روحانی را محكوم كند

كاملامشخص است اين اتفاق يك تصميم تشكيلاتي نيست، زيرا اگر بخواهيم يك درصد بگوييم اين اقدام تشكيلاتي بود آنقدر ضعيف ..
تدبیر24: سيد مهدي هاشمي، نماينده مردم تهران در مجلس و عضو جبهه پايداري در گفت وگو با آريا درباره حضور مسوول ستاد انتخاباتي سعيد جليلي در جمع معترضان به رييس جمهور و تصميم تشكيلاتي جبهه پايداري براي انجام اين تجمع گفت: كاملامشخص است اين اتفاق يك تصميم تشكيلاتي نيست، زيرا اگر بخواهيم يك درصد بگوييم اين اقدام تشكيلاتي بود آنقدر ضعيف انجام نمي شد. اين نماينده مجلس اظهار داشت: ما توهين به آقاي روحاني را محكوم و رد مي كنيم. رييس جمهور، رييس جمهور همه است و همه بايد از قوانين و مقررات تبعيت كنيم نه اينكه بخواهيم جلوتر از رهبري حركت كنيم و نه اينكه در اين بحث اجتهادي داشته باشيم. هاشمي تاكيد كرد: حركتي كه در فرودگاه مهرآباد انجام شد ضعيف، موردي و قطعا سرخود بوده است حال از سوي هركس كه صورت گرفته باشد. وي با بيان اين مطلب كه ممكن است جليلي، فرد معترضي كه گفته مي شود منتسب به وي بوده است را نشناسد، گفت: هرچند حضور اين فرد در ستاد آقاي جليلي دليل نمي شود كه وي را بشناسد اما بهتر است آقاي جليلي اين حركت را رد كند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: