ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۴۵۹۹۷
تاریخ انتشار: ۰۶ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۲:۱۲

افکار عمومی،تجاوزهای صهیونیست رامحکوم می کند

رییس جمهوری با بیان این که معتقدیم ریشه مشکلات منطقه اشغال غاصبانه سرزمین فلسطین است، گفت: امروز افکار عمومی در سطح جهان ظلم و تجاوزهای رژیم صهیونیستی را نه تنها تحمل نمی کند، بلکه آن را محکوم می کند.
تدبیر24:حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی روز دوشنبه و در هنگام دریافت استوارنامه سفیر جدید اردن، افزود: سرنوشت ملت فلسطین و مسجدالاقصی به عنوان قبله گاه اول مسلمانان، برای همه دنیای اسلام اهمیت دارد و اشغال تدریجی اورشلیم و بیرون راندن فلسطینیان از کشورشان وجدان همه مسلمانان را آزرده کرده و قابل قبول نیست که بیت المقدس در اشغال غاصبین باقی بماند.

وی به وضعیت جغرافیایی اردن و همجواری آن با سرزمین های فلسطین، سوریه و عراق و همچنین معضل تروریسم و بی ثباتی موجود در برخی کشورهای منطقه اشاره کرد و ادامه داد: هدف جمهوری اسلامی ایران ثبات و امنیت در خاورمیانه و حل و فصل مساله فلسطین برای بازگشت آوارگان فلسطینی به وطن خودشان است.

روحانی با بیان این که اردن سابقه تمدنی بسیار کهنی دارد و همواره بین دو ملت روابط نزدیکی برقرار بوده است، ابراز امیدواری کرد که حضور سفیر جدید اردن در تهران آغازی برای تعمیق مناسبات فیمابین باشد.

رییس جمهوری خاطرنشان کرد: ما خواهان روابط دوستانه و برادرانه با دولت اردن هاشمی در بخش های اقتصادی، فرهنگی و سیاسی هستیم و می توانیم درباره مسایل منطقه ای و جهانی مشورت و همفکری کنیم.

روحانی با تاکید بر این که شرایط دو کشور و منطقه ایجاب می کند دو کشور روابط خود را گسترش دهند، افزود: دو کشور به منطقه مهم خاورمیانه تعلق دارند و ثبات این منطقه برای همه ما اهمیت دارد.

**برای گسترش همکاری با جمهوری اسلامی ایران تلاش خواهیم کرد

سفیر جدید اردن نیز با ابلاغ سلام پادشاه کشورش به دولت و ملت ایران، گفت: در دوران ماموریتم تمام تلاش و مساعی خود را برای ارتقای مناسبات دو کشور به کار خواهم گرفت.

عبدالله سلیمان عبدالله ابورمان گفت: اردن به جمهوری اسلامی ایران به عنوان یک کشور تاثیرگذار در منطقه نگاه می کند و ما برای گسترش همکاری ها با ایران در عرصه های مختلف تلاش خواهیم کرد.

سفیر جدید اردن مساله فلسطین را برای کشورش اصلی و محوری خواند و با تاکید بر این که منافع اردن اقتضا می کند که موضوع فلسطین به طور عادلانه حل و فصل شود، اظهار داشت: اردن به پناهندگان فلسطینی به عنوان شهروندان خود نگاه می کند و در عین حال احقاق حق بازگشت فلسطینیان به سرزمین خودشان را نیز مسوولیتی بر عهده خود می داند.

وی با اشاره به موضوع تروریسم در منطقه، افزود: گفتمان دولت اردن در جهت یکپارچگی و تقریب مذاهب اسلامی از طریق گسترش فعالیت های فرهنگی است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: