ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۴۶۰۰۹
تاریخ انتشار: ۰۶ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۶:۰۰

خاطرات ملک عبدالله و ملکه الیزابت!

سفیر سابق انگلیس در ریاض بعد از مرگ پادشاه عربستان، خاطره ای جالب را از کتاب خاطرات خود را در تویتر منتشر کرد.
تدبیر24:"شرارد کولز" نوشت: در سال 1998 ملک عبدالله که ولیعهد عربستان بود به انگلیس سفر کرد و ملکه الیزابت او را به ضیافت ناهار در کاخ بالمورال واقع در استان ابردین شیر اسکاتلند دعوت کرد.
 
وی افزود بعد از ناهار، ملکه از میهمان خود پرسید آیا تمایل دارد در خیابان های این استان گشتی بزنند که او موافقت کرد و خودروی لندرور به محوطه کاخ آورده شد، و ملک عبدالله جلو نشست و مترجم او نیز پشت او نشست. موضوع غیرمنتظره این بود که ملکه پشت فرمان نشست.
 
کولز گفت: ملکه الیزابت که در ارتش انگلیس در زمان جنگ جهانی دوم راننده بود، در خیابان این استان حرکت کرد و تمام مدت حرف می زد و با سرعت رانندگی می کرد.
 
وی افزود: در این زمان ملک عبدالله رو به مترجم خود کرد و از او خواست که به ملکه بگوید که سرعت خود را کم کند و حواسش به رانندگی باشد !
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: