ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
چهارشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 23
کد خبر: ۴۶۰۲۳
تاریخ انتشار: ۰۶ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۹:۳۰

گسترش مثلث شوم سرطان در کشور

رییس انجمن سرطان ایران با بیان اینکه مثلث شوم سرطان در کشور رو به گسترش است، گفت: محیط زیست در پیشگیری از سرطان نقش اساسی دارد.
تدبیر24:دکتر دوایی در همایش سرطان و پیشگیری که در سالن همایش‌های صدا و سیما برگزار شد، گفت: مثلث شوم سرطان در کشور رو به گسترش است. آنچه که جهت مقابله با سرطان در جامعه باید در اختیار افراد و جامعه پزشکی قرار گیرد، متاسفانه وجود ندارد؛ مانند محیط زیستی سالم که نقش بسیار مهمی در جلوگیری از بروز برخی سرطان‌ها دارد.
 
دوایی با تاکید بر نقش محیط زیست در جلوگیری از بروز سرطان‌ اظهار کرد: آلوده بودن محیط زیست در ایجاد سرطان‌ها نقش زیادی دارد. فرهیختگان جامعه باید به صورت پویا زمینه‌های ترویج فرهنگ سلامت و سالم بودن را ایجاد کنند و این بسته‌ها باید فراهم شود.
 
وی همچنین ادامه داد: در کنار این موضوع آگاهی مردم نیز باید نسبت به زندگی سالم افزایش یابد و زندگی غلط فعلی کنار گذاشته شود؛ زیرا روش غلط شهرنشینی یکی از عوامل سرطان‌زاست و ریشه اصلی سرطان به شمار می‌رود.
 
دوایی در پایان تصریح کرد: برای مهار سرطان باید ابتدا به جایی رسید که بتوانیم تمام عوامل سرطان‌زا را دور کنیم؛ در حالی که در حال حاضر پتانسیل لازم را برای مهار سرطان داریم. در عین حال این حقیقت نیز وجود دارد که سرطان در تمام جوامع همراه انسان است اما می‌شود آن را کنترل کرد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: