ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۴۶۰۹۹
تاریخ انتشار: ۰۷ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۲:۴۲

پروژه ترانزیت ارتباطات عراق از ایران

پروژه اوج در زمینه ترانزیت ارتباطات عراق از طریق ایران با حضور وزرای ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران و عراق مورد بهره برداری قرار گرفت.
تدبیر24:در حاشیه افتتاح این پروژه محمود واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات کشورمان گفت: پس از مطالعات فنی و اقتصادی با هدف بکارگیری پتانسیل های موجود در کشور، پروژه اوج از دو مسیر ترانزیت ارتباطات را به عراق انجام خواهد داد.

وی ادامه داد: یک مسیر یکهزار و 200 کیلومتری به سمت قصر شیرین و مریوان می باشد و دیگری مسیر جایگزین یکهزار و 500 کیلومتری است که در صورت بروز اشکال در مسیر اول، از آن استفاده خواهد شد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اظهار داشت: در مرحله اول ظرفیت این ترانزیت معادل 200 گیگابیت برثانیه است که قابلیت افزایش تا یک ترابیت بر ثانیه را نیز خواهد داشت و می تواند کلیه نیازمندیهای ارتباطی عراق با سایر کشورها را مرتفع کند.

حسن کاظم الراشد وزیر ارتباطات عراق نیز در مراسم افتتاح پروژه اوج گفت: در این پروژه، جمهوری اسلامی ایران حلقه اتصال میان عراق با سایر کشورها در حوزه ارتباطی خواهد بود که از طریق 15 ایستگاه انجام خواهد شد.

وی افزود: پتانسیل های خوبی در حوزه آی.سی.تی در جمهوری اسلامی ایران وجود دارد و از بازدیدی که در طی این چند روز از پروژه های ارتباطاتی ایران صورت گرفت، نشانگر توانمندی بالای متخصصین ایرانی است.

وزیر ارتباطات عراق افزود: با توجه به این توانمندی ها تمایل داریم تا همکاری های خود را با ایران در بخش ارتباطات و آی.تی افزایش دهیم.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: