ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۴۶۱۴۷
تاریخ انتشار: ۰۸ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۰:۲۴

عذرخواهی احمدی‌نژاد برای فساد رحیمی خوش‌خیالی است

اینکه احمدی‌نژاد امروز می‌خواهد فساد معاون خود را گردن دیگران بیاندازد٬ کاری بسیار غیر اخلاقی است٬ اگر او صادق باشد باید از مردم عذرخواهی کند
تدبیر24:  یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب با تاکید بر اینکه خاصیت دولت‌هایی مثل احمدی‌نژاد تولید فساد سیستماتیک است٬ گفت: این دولت‌ها به دلیل پوپولیسم، عوام‌فریبی و سطحی‌نگری دارای منافذ بزرگ نظارتی و مدیریتی هستند و به همین دلیل امکان  سوء استفاده از آنها وجود دارد.

فیاض زاهد در گفت‌و‌گو با خبرنگار ایلنا، با اشاره به مصاحبه‌ای که با یک رسانه دیگر در مورد پرونده محمد رضا رحیمی داشته٬ گفت: متاسفانه این خبرگزاری صحبت‌های مرا تحریف کرد و تلاش کرد حرف‌های مرا به گونه‌ای منتشر کند که فساد رحیمی را به دولت هاشمی نسبت دهد.

وی افزود: در این مصاحبه گفتم بنده رحیمی را از زمان تخلف در استانداری کردستان می‌شناسم٬ اما اطلاع دارم وقتی احمدی‌نژاد می‌خواست از او به عنوان معاون اول خود استفاده کند٬ سه قاضی عالی‌رتبه به احمدی‌نژاد گفتند رحیمی دارای چه تخلفات و مشکلاتی است٬ اما احمدی‌نژاد بدون توجه به این مسایل او را منصوب کرد.

وی گفت: علیرغم اینکه آن خبرگزاری وابسته به دانشگاه امام صادق (ع) است٬ اما رعایت امانت را نکرد و مطالبی کاملا کذب از بنده که در ضدیت با محتوای من بود را منتشر کرد که این مطالب با استقبال محافل افراطی نیز روبرو شد.

زاهد با تاکید بر اینکه خاصیت دولت‌هایی مثل احمدی‌نژاد تولید فساد سیستماتیک است٬ گفت: این دولت‌ها به دلیل پوپولیسم، عوام‌فریبی و سطحی‌نگری دارای منافذ بزرگ نظارتی و مدیریتی هستند و به همین دلیل امکان سوء استفاده از آنها وجود دارد.

زاهد افزود: دولت احمدی‌نژاد به ادعای خیلی‌ها با عنوان پاک‌ترین دولت تاریخ معاصر روی کار آمد اما بزرگ‌ترین مفاسد اقتصادی در آن رخ داد. من در سال اول دولت احمدی‌نژاد با نگارش مقاله‌ای در یکی از روزنامه‌های کشور٬ این مساله را پیش‌بینی کرده بودم.

وی با اشاره به بیانیه اخیر احمدی‌نژاد در خصوص پرونده رحیمی گفت: اینکه احمدی‌نژاد امروز می‌خواهد فساد معاون خود را گردن دیگران بیاندازد٬ کاری بسیار غیر اخلاقی است٬ اگر او صادق باشد باید از مردم عذرخواهی کند یا اینکه حداقل بگوید در جریان نبودم٬ نه اینکه تلاش کند این فساد را به گردن روسای جمهور قبلی بیاندازد.

وی ادامه داد: البته نباید فراموش کرد اینکه انتظار داشته باشیم فردی با خصوصیت شخصیتی احمدی‌نژاد بیاید و با صداقت عذرخواهی کند و مسئولیت انتصاب خود را بپذیرد٬ محال است. این خوش خیالی است که فکر کنیم احمدی‌نژاد به این درجه از وارستگی سیاسی رسیده که از اشتباه خود عذرخواهی می‌کند.

زاهد تاکید کرد: رحیمی در پرونده کردان نیز دست داشت و در انتخابات کردستان نیز در آرای مردم دست برده بود حتی اگر از پرونده رحیمی هم صرف‌نظر کنیم٬ پرونده‌های بابک زنجانی، ۳ هزار میلیاردی، بیمه ایران و تبریز٬ حاصل نگرشی است در دولت احمدی‌نژاد وجودداشت.

وی گفت: مشخص است وقتی احمدی‌نژاد به استانی می‌رفت و در یک ساعت ۲ هزار مصوبه را بررسی می‌کرد٬ نتیجه‌اش چیزی جز این نمی‌شد.

منبع: نواندیش
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: