آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۴۶۱۸۳
تاریخ انتشار: ۰۸ بهمن ۱۳۹۳ - ۲۲:۰۰

بازداشت مدعی ارتباط با امام زمان

یکی از مدعیان دروغین و مدعی ارتباط با ائمه اطهار(ع) و امام زمان(عج) به نام «حمید.ع» در پی شکایت چندین خانم جوان بازداشت شد.
تدبیر24:«حمید.ع» با صدور حکم شرعی و دستور ازدواج و طلاق، اتاق‌هایی را در منزل خود تهیه و زنان جوان را با تشویق جدایی از همسرانشان برای بخشش گناهان زندانی می‌کرد، در برخی موارد طبق گفته شاکیان، متهم برای پاک شدن گناهان افراد را بعد از زندانی کردن با چوب مورد ضرب و شتم قرار می‌داده است.
 
وی خود را محرم به کلیه زنان دانسته و اجازه تعرض به آنان را به خود داده بود، یکی از کارهای «حمید.ع» اجبار شاگردان و مریدان خود به دادن گزارش روزانه و حتی هزینه‌کردهای روزانه بوده است.
 
نامبرده فاقد تحصیلات آکادمیک بوده و در سال 85 طی برگزاری کلاس‌های انحرافی و موارد غیر اخلاقی محکوم به زندان و شلاق شده بود که پس از پایان محکومیت فعالیت‌های خود را در قالب برگزاری دعای کمیل از سر گرفت.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: