آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۴۶۲۰۰
تاریخ انتشار: ۰۸ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۴:۱۲
میتینگ 100 هزار نفری مردم دیاربکر در اعتراض به کاریکاتور "شارلی ابدو"

نمایش‌بزرگترین‌تجمع"عاشقان‌محمد" کردهادرترکیه+عکس

مردم دیاربکر که بزرگترین شهر کردنشین ترکیه محسوب می شود و در جریان حمله داعش به کوبانی،بیشترین حمایت ها را از کوبانی در قالب اعتراض به عمل آوردند،این بار در حمایت از مسلمانان و در اعتراض به کاریکاتورهای "شارلی ابدو " و موج اسلام ستیزی اروپا بزرگترین میتینگ "عاشقان محمد " را به نمایش گذاشتند.
تدبیر24:مردم دیاربکر که بزرگترین شهر کردنشین ترکیه محسوب می شود و در جریان حمله داعش به کوبانی،بیشترین حمایت ها را از کوبانی در قالب اعتراض به عمل آوردند،این بار در حمایت از مسلمانان و در اعتراض به کاریکاتورهای "شارلی ابدو " و موج اسلام ستیزی اروپا بزرگترین میتینگ "عاشقان محمد " را به نمایش گذاشتند.

در این میتینگ که در یکی از میدان های اصلی شهر برگزار شد بیش از 100 هزار نفر شرکت کردند.
رسانه های ترکیه گزارش دادند در میتینگ "عاشقان محمد " دیاربکر بیش از 100 هزار نفر حضور داشتند که چنین تجمعی در این شهر بی نظیر خوانده می شود.مردم دیاربکر که همواره صدای مظلومیت کوبانی بوده و با اعتراض ها و تجمع خود حمایت دولت از مردم آن را خواستار شدند،این بار در میتینگی شکوهمند توهین نشریه "شارلی ابدو" به باورها و عقایدشان در قالب آزادی بیان  را مورد نکوهش داده و موضع خود را در مقابل هتاکان به مقدسات اسلام را اعلام کردند.
 

 
در میتینگ بزرگ مردم شهر دیاربکر که از سوی رسانه های جمعی ترکیه در ابعاد گسترده انتشار یافت،عالمان و مسئولان دینی کنار مردم حضور یافته و موضع خود را نسبت به هتاکی های نشریه فرانسوی "شارلی ابدو " اعلام کردند.
ملا عثمان تیفور از جمله این افراد بود که خطاب به حاضران گفت:" زبان هایی که بر رسول خدا دراز می شوند را باید خاموش کرد".
او گفت:آنها با تکرار اهانت به پیامبر نشان دادند که گستاخی شان حد و مرز ندارد و جامعه مسلمان باید پاسخ این گستاخی ها را بدهد.چرا که سکوت ما آنها را گستاخ تر می کند.
 
 
علاوه بر عالمان دین که تاکید داشتند بیش از این هتاکی های غرب علیه پیامبر و اسلام را به بهانه آزادی بیان برنمی تابند،رهبران احزاب سیاسی قانونی نیز در این میتینگ حضور داشتند.
زکریا یاپیجی اوغلو،دبیرکل حزب مطالبه آزاد (هوداپار) از جمله این رهبران احزاب بود که طی یک سخنرانی موضع حزب خود را در خصوص "شارلی ابدو " اعلام کرد.
 
 

زکریا یاپیجی اوغلو،دبیرکل حزب مطالبه آزاد (هوداپار) گفت:ما "شارلی ابدو" نیستیم.ما محمدی هستیم.در کردستان حزب الله ایم.در فلسطین،حماس،در جیزره شیخ زکی هستیم.
حاضران در میتینگ شهر دیاربکر نیز پلاکاردهایی را با خود حمل می کردند که روی آنها نوشته بود " ما شارلی ابدو نیستیم ما محمدی هستیم".

شعار دیگری که در پلاکاردها دیده می شد این بود "ما در کردستان حزب الله ایم".
آنها فریاد می زدند دین ما دین خشونت نیست.جنایت به اسم اسلام کافی است.
قسمت هایی از صحبت های عالمان دینی و احزاب سیاسی از سوی مردم تکرار می شد."شیاطین شارلی ابدو به پیامبر ما زبان درازی نکن" از جمله آنها بود.

تصویر صلاح الدین دمیرتاش،رهبر حزب صلح و دموکراسی نیز بر روی بیلبوردهای بزرگ میدان دیده می شد که نشان دهنده حمایت وی از میتینگ "عاشقان محمد " بود.
حاضران در میتینگ بزرگ "عاشقان محمد " بعد از صدای اذان روی سنگفرشهای خیابان نماز خواندند.
میتینگ بزرگ دیاربکر 2 ساعت دوام داشت و در پایان عالمان دین برای حضرت محمد دعا خواندند و به زبان کردی شعار دادند:"زنده باد حزب الله".



منبع: روزنو
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: