ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۴۶۲۰۸
تاریخ انتشار: ۰۸ بهمن ۱۳۹۳ - ۲۳:۰۰

بایدهاونبایدهادربیماری«یبوست»

رییس بخش داخلی بیمارستان امیر اعلم با تاکید بر اینکه مصرف داروهای ملین در دراز مدت نه تنها مفید واقع نمی‌شوند بلکه مضر نیز هستند، گفت: افرادی که از داروهای ضد یبوست استفاده می‌کنند باید به مصرف آب فراوان، میوه‌ها و تحرک بیشتر توجه داشته باشند.
تدبیر24:دکتر سید محمود اسحاق حسینی با بیان اینکه تمامی داروها می‌توانند باعث یبوست در افراد شوند، گفت: داروهای اعصاب، ضد افسردگی، ضد پارکینسون و داروهای قلبی از جمله داروهایی هستند که می‌توانند باعث یبوست شوند.
 
وی در خصوص افرادی که ملزم به مصرف این دسته از داروها هستند، تصریح کرد: این افراد باید آب فراوان، چای کمرنگ و میوه‌هایی مانند آلو، انگور، انجیر و گلابی بیشتر مصرف کنند و به پیاده‌روی، تحرک بیشتر و فعالیت توجه داشته باشند.
 
این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در ادامه افزود: افرادی که از این دسته داروها مصرف می‌کنند در صورتی که با انجام توصیه‌های گفته شده مانند تحرک و مصرف آب فراوان یبوست آنها همچنان شدید باشد، توصیه می‌شود که داروهای دیگری را با مشورت پزشک خود جایگزین این داروها کنند.
 
اسحاق حسینی در خصوص داروهای ملین که روشی برای مقابله با یبوست حاصل از مصرف داروها است، بیان کرد: داروهای ملین دارای 36 نوع فیبر است که برای درمان یبوست این افراد چندان توصیه نمی‌شود، چرا که مصرف دراز مدت آن باعث کند شدن حرکت دستگاه گوارش، عدم تعادل و ترشح دراز مدت می‌شود.
 
این فوق تخصص گوارش یادآور شد: برای مقابله با یبوست باید ابتدا ورزش و راه‌های درمانی دیگر استفاده شود و در صورت موثر نبودن داروهای ملین تجویز شود.
 
وی در خصوص علائم یبوست بیان کرد: افرادی که در هفته فقط سه نوبت یا کمتر دفع دارند، در هنگام و پایان دفع احساس فشار زیادی می‌کنند که از نفخ، باد شکم و درد رود‌ه‌ها رنج می‌برند، مدفوع آنها خشک و سفت است، احساس عدم دفع کامل یا احساس گیر کردن مدفوع دارند، مشکوک به یبوست هستند.
 
رییس بخش بیمارستان امیر اعلم با اشاره به اینکه وجود دو مورد از علائم یبوست در فرد، می‌تواند نشان دهنده یبوست باشد، در پایان خاطر نشان کرد: بهترین کار برای رفع یبوست نوشیدن آب بیشتر، مصرف میوه‌ها، سبزیجات و موادغذایی سرشار از فیبر است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: