ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۴۶۲۹۷
تاریخ انتشار: ۰۹ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۸:۰۰

تعطیلی مدارس خوزستان به دلیل گردوغبار

لاهیجان زاده مدیرکل حفاظت محیط زیست خوزستان گفت : هم اینک میزان گردوخاک هوای اهواز به 3895 میکروگرم برمترمکعب رسیده است.
تدبیر24:گرد و غبار و ذرات آلاینده موجود در هوا امروز هم کیفیت هوای برخی شهرهای خوزستان را دگرگون کرد.
 
به گزارش واحد مرکزی خبر، غلظت گرد و غبار هوا تمام مقاطع تحصیلی برخی شهرهای خوزستان را امروز هم به تعطیلی کشاند .
 
بالدی مدیر کل مدیریت بحران خوزستان علت این تعطیلی را افزایش غلظت گرد و غبار در هوای برخی شهرها اعلام کرد وگفت تمام مقاطع تحصیلی در شهرهای اهواز ، ماهشهر و آبادان تعطیل شده است.
 
لاهیجان زاده مدیرکل حفاظت محیط زیست خوزستان گفت : هم اینک میزان گردوخاک هوای اهواز به 3895 میکروگرم برمترمکعب رسیده است.
 
جنتی رئیس اداره پیش‌بینی هواشناسی خوزستان گفت : همانگونه که پیش بینی شده بود بعلت تغییرات قابل ملاحظه فشار هوا درسطح زمین هم اکنون شاهد وزش باد قابل ملاحظه و برخاستن و  
انتشار گردوغبار و خاک در برخی نقاط استان و شهراهواز هستیم.
 
وی گفت : انتظارمی رود این وضع تا فردا ادامه یابد.
 
دکتر سیدیان معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و جندی شاپور اهواز نیز گفت : در این وضع افرادی که مبتلا به بیماریهای قلبی یا ریوی هستند، و افراد مسن و کودکان و زنان باردار باید در خانه باقی بمانند و فعالیت های فیزیکی خود را در محیط های خارج از منزل به حداقل برسانند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: