ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 20
کد خبر: ۴۶۳۰۱
تاریخ انتشار: ۰۹ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۶:۳۵

منتجب‌نیا: از مجمع تشخیص مطلحت نظام خواستم به رد صلاحیت‌ها خاتمه دهد

منتجب‌نیا ادامه داد: امیدواریم وزارت کشور دولت تدبیر و امید همت کند تا دست عوامل دولت گذشته که هنوز در دولت حضور و نفوذ دارند کوتاه کند.
تدبیر24:قائم مقام حزب اعتماد ملی گفت:امیدواریم وزارت کشور دولت تدبیر و امید همت کند تا دست عوامل دولت گذشته که هنوز در دولت حضور و نفوذ دارند کوتاه کند.
 
به گزارش فارس، رسول منتجب‌نیا عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی در سیزدهمین کنگره حزب مردم سالاری که در مجتمع آدینه برگزار شد، گفت: برگزاری این کنگره و کنگره‌های مشابه آن نشان می‌دهد که دولت تدبیر و امید قدم‌های مؤثری را تاکنون برداشته است.
 
وی با بیان اینکه ما 8 سال انسداد سیاسی و سکوت را پشت سر گذاشته‌ایم، گفت: باید جهشی را برای باز شدن فضای سیاسی شاهد باشیم زیرا سال آینده 2 انتخابات مهم را پیش رو داریم.
 
وی با اشاره به اظهارات برخی سخنرانان این همایش درباره شیوه تأیید صلاحیت کاندیداها برای انتخابات با بیان اینکه باید از یک فاجعه پیشگیری شود، ادامه داد: من از آقای هاشمی خواستم حالا که مجمع تشخیص نظام در حال بررسی سیاست‌های کلی انتخابات است به این مسئله‌ (رد صلاحیت‌ها) خاتمه دهد.
 
وی با بیان اینکه ما بعد از رحلت امام مشکل رد صلاحیت‌ها را داشته‌‌ایم، افزود: هیچ‌کس روی این مسئله بحث ندارد که باید فیلتری در انتخابات وجود داشته باشد برای تأیید صلاحیت افراد ولی باید قانون حاکم باشد یا سلیقه اشخاص مخصوصی که وظیفه نظارت بر عهده دارند؟
 
قائم مقام حزب اتحاد ملی ادامه داد: ما در دولت‌های مختلف مشکل نظارت را داشتیم ولی در دوره گذشته از مجریان انتخابات به ناظران شکایت می‌بردیم چون تنگ‌نظری در اجرا بیشتر وجود داشت و هیأت‌های اجرایی منتخب معتمدین مردم نبودند بلکه منتصب بودند.
 
منتجب‌نیا ادامه داد: امیدواریم وزارت کشور دولت تدبیر و امید همت کند تا دست عوامل دولت گذشته که هنوز در دولت حضور و نفوذ دارند کوتاه کند.
 
وی در ادامه با بیان اینکه بیشتر مشکل ما به هیأت‌های نظارت برمی‌گردد، ادامه داد: اکثریت کسانی که رد صلاحیت شدند تنها با این جمله که «صلاحیت شما احراز نشد» رد می‌شوند و هیأت‌های نظارت پس از تأیید استعلام‌های 4 مرجع مشخص، می‌گویند که برای ما ثابت نشده که شما آدم خوبی هستید؛ این حرف درست نیست و من به عنوان یک حقوقدان و استاد دانشگاه این را غیرشرعی و غیرحقوقی می‌دانم که اصل را بر فساد بگذاریم مگر اینکه برای چند نفر مخصوص صلاحیت احراز شود.
 
وی موضوع تأیید صلاحیت افراد از سوی شورای نگهبان را «حربه‌ای به دست برخی آقایان» خواند و افزود: مجلس باید این مسئله را بررسی کند و برای یک بار هم که شده ریشه این تناقض را دربیاورد تا حیثیت افراد زیر سؤال نرود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: