ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۴۶۳۳۵
تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۰:۳۱

پليس هند۱۲۰برده کوچک رانجات داد

پلیس هند روز جمعه طی یک عملیات تفتیش گسترده در چند منطقه تجاری در شهر حیدرآباد، یکصد و بیست کودک را که به کار اجباری وادار شده بودند، نجات داد.
تدبیر24:به گفته یکی از مسئولان ارشد پلیس حیدرآباد، در این عملیات تفتیش مغازه ها، علاوه بر نجات ۱۲۰ کودک که مجبور بودند شانزده ساعت در روز کار کنند و اکثر آنها بیمار یا دچار سوء تغذیه بودند و آثار کتک و شکنجه بر بدن آنها مشخص بود، حدود سی قاچاقچی هم بازداشت شدند. پلیس افزود این کودکان در مکان های بسیار آلوده و بدون تهویه مناسب کار و زندگی می کردند و وادار شده بودند روزی شانزده ساعت بی وقفه کار کنند و در صورت سرپیچی از دستورات صاحب کاران خود، مورد ضرب و جرح قرار گرفته و از خوردن غذا محروم می شدند.

به گزارش خبرگزاری فرانسه از دهلی نو؛ گفته می شود اکثر این کودکان توسط والدین خود در ایالت فقیر بیهار به قیمت هشتاد دلار تا یکصد و شصت دلار به قاچاقچی ها فروخته شده اند. هفته گذشته نیز طی عملیات مشابهی، پلیس حدود ۲۲۰ کودک را در همین شهر نجات داد. برخی از این کودکان حتی کمتر از شش سال سن داشتند.

بنا بر آمار رسمی منتشر شده در سال ۲۰۱۴، حدود ۴ میلیون کودک هندی به عنوان خدمتکار و کارگر در رستوران ها و کارگاه های نساجی این کشور کار می کنند. البته سازمان های مدافع حقوق کودکان می گویند این آمارها کمتر از میزان واقعی است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: